Olemme lomalla 6.7 – 4.8. Aurinkoista kesää!

Esteettinen hammashoito

Medident tarjoaa esteettisen hammashoidon huippuosaamista Helsingin keskustassa. Esteettisen hammashoidon toimenpiteet on kehitetty parantamaan hymysi ulkonäköä korjaamalla lohjennut, säröillyt, tummunut tai väärässä asennossa oleva hammas.

Yleisimpiä esteettisen hammashoidon menetelmiä ovat hampaiden oikominen, hammaslaminaatit, hammasimplantit ja hampaiden valkaisu.

Ajanvaraus numerosta 0400 990 750 tai kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Kaunis hymy iästä riippumatta

Väestön ikääntyessä on yhä enemmän ihmisiä, joilta puuttuu yksi tai useampi hammas tai joilla on huonokuntoisia, hymyä rumentavia hampaita. Myös hammaskaari on voinut iän mukana ahtautua ja hampaat ovat väärässä asennossa.

Nykyaikaisen hammashoidon ansiosta ei ole kuitenkaan mitään estettä hoitaa näitä ongelmia helposti ja kivuttomasti – iästä riippumatta. Paranna hymysi ulkonäköä korjaamalla lohjennut, säröillyt, tummunut tai väärässä asennossa oleva hammas.

Kiitos kehittyneiden tekniikoiden hampaiden korvaus hammasimplantilla, hampaiden oikominen näkymättömillä oikomiskalvoilla ja kunnostaminen keraamisilla hammaslaminaateilla tai kruunuilla on nyt mahdollista missä iässä tahansa. Tarjoamme esteettisen hammashoidon huippuosaamista.

Esteettisen hammaslääketieteen uusimmat tekniikat voivat palauttaa nuoruuden hymysi ja se on helpompaa kuin uskotkaan. On tosiasia että emme voi pysäyttää ikääntymistä, mutta se ei tarkoita, että meidän olisi hyväksyttävä ikääntymisen tuomat muutokset. Voimme palauttaa sinulle nuorekkaan hymysi.

Alla on esitelty muutamia hoitovaihtoehtoja hymysi kunnostamiseksi.

Hammasimplantit eli keinojuuret palauttavat kauniin hymyn

Jo yksi puuttuva hammas voi pilata kauniin hymyn ja aiheuttaa muutoksia purentatasapainossa. Useamman hampaan puuttuminen heikentää purentakykyä ja saattaa estää tasapainoisen ravinnon nauttimisen. Usein tämä tasapaino on menetetty puuttuvan hampaan tai vanhojen, irronneiden paikkojen vuoksi.

Hammasimplantti eli keinojuurihoito on yleensä paras, kestävin ja pitkäaikaisin menetelmä puuttuvien hampaiden korvaukseen ja purentatasapainon palauttamiseen. Näin estetään myös muiden hampaiden menetys.

Hammasimplanteilla voidaan parantaa puuttuvien hampaiden aiheuttama toiminnallinen ja ulkonäöllinen ongelma, palauttaa itsetunto ja parantaa elämän laatua.

Välittömillä implanteilla poistettava hammas voidaan korvata nopeasti ja kivuttomasti ilman aukkoa hammasrivistössä.

Lue lisää keinojuurista

Hampaiden oikominen - Invisalign

Hampailla on taipumus pyrkiä siirtymään paikaltaan koko elämän ajan. Pieni siirtyminen voi vuosien varrella muuttua pahemmaksi haitaten ulkonäköä. Ahtautuminen voi siirtää hampaita pois rivistä niin paljon, että myös purenta voi muuttua ja aiheuttaa ongelmia.

Hampaiden oikomishoito voidaan tehdä missä iässä tahansa ja nykyisin myös ilman perinteisiä rautoja. Tietokoneohjatulla tekniikalla hampaisiin valmistetaan läpinäkyvät, helposti irrotettavat oikomiskalvot.

Medidentissä oikomishoidoista vastaa oikomishoidon erikoishammaslääkäri Isabelle Manner. Oikomishoitoa voidaan tehdä läpinäkyvillä oikomiskalvoilla (Invisalign) tai perinteisillä metallisilla tai keraamisilla kiinnikkeillä eli hammasraudoilla.

Lue lisää oikomisesta

Hammaslaminaatit esteettisessä hammashoidossa

Luonnollinen, kaunis hymy on yksi halutuimmista ulkonäön piirteistä, mutta valitettavasti monet ihmiset kärsivät hampaittensa huonosta kunnosta ja ulkonäöstä. Hampaat voivat olla kuluneet, niiden väri epätyydyttävä, niissä voi olla lohkeamia tai ne voivat olla väärässä asennossa.

Hammaslaminaateilla eli keraamisilla kuorilla saadaan esteettisesti paras lopputulos ja näyttävyyttä hymyyn.

Koska hammaslaminaatit valmistetaan yksilöllisesti jokaiselle potilaalle on lopputulosta mahdotonta erottaa oman hampaan väristä. Hammaslaminaattien avulla voidaan korjata hyvinkin tummat hampaat kauniin valkoisiksi.

Esteettisessä hammashoidossa myös hampaiden asentovirheet tai raot hampaiden välissä voidaan helposti korjata laminaattien avulla. Hammaslaminaateilla korjataan usein 6–8 etuhammasta jolloin hymy saadaan uuteen loistoon. Lopputuloksena on luonnollisen kauniit hampaat.

Lue lisää laminaateista

Keraamiset hammaskruunut ja sillat

Hampaiden narskuttelu, muuttunut purenta, vanhat paikat ja hampaan reikiintyminen voivat johtaa purennan madaltumiseen tai hampaan murtumiseen tai lohkeamiseen.

Hammaskruunuja ja siltoja käytetään tilanteissa, joissa hammas on lohjennut, pahoin reikiintynyt tai jouduttu poistamaan.

Hammaskruunulla voidaan esteettisessä hammashoidossa palauttaa yksittäisen, vahingoittuneen hampaan alkuperäinen muoto ja toiminta kun taas sillalla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas.

Lue lisää keraamisista silloista ja kruunuista

Hampaiden valkaisu

Nopein tapa kohentaa hymyä on ammattimainen hampaiden puhdistus ja valkaisu. Valkaisu poistaa värjäytymät ja palauttaa  hymysi alkuperäisen raikkauden.

Lue lisää hampaiden valkaisusta

Maksuton konsultaatio Helsingissä

Järjestämme maksuttomia konsultaatiokäyntejä, jotta saisit mahdollisimman kattavan kuvan tilanteestasi ja sinulle parhaiten sopivasta hoidosta.

Konsultaatiokäynti ei sido sinua mihinkään vaan tarkoituksena on, että saat tutustua klinikkaamme ja sinua hoitavaan henkilökuntaan rauhassa.

Saat helpoiten ajan maksuttomaan konsultaatioon hammaslääkäreillemme nettiajanvarauksestamme.

Voit myös soittaa numeroon 0400 990 750