Olemme lomalla 6.7 – 4.8. Aurinkoista kesää!

Hammasklinikka MEDIDENT tarjoaa huippuluokan palveluita Helsingin Kruununhaassa, Tuomiokirkon vieressä, osoitteessa Mariankatu 12.

Hammasklinikka Medident

Lämminhenkinen vastaanottomme sijaitsee upeassa 1891 rakennetussa talossa Helsingin Kruununhaassa. viihtyisät tilamme ja ystävällinen henkilökuntamme takaavat, että meille on mukava tulla.

Olemme yksityinen ketjuihin kuulumaton perheyritys. Käytössämme on tuoreinta teknologiaa, joka mahdollistaa laadukkaan ja sujuvan hoidon hampaillesi.

Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät. Olemmekin pyrkineet luomaan vastaanotollemme rauhallisen ja olohuonemaisen ilmapiirin.

Olemme halunneet luoda viihtyisän ja kannustavan työilmapiirin. Nautimme työstämme ja uskomme, että tämä välittyy myös asiakkaillemme. Pyrimme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hammashoitoa miellyttävässä ympäristössä.

Lukuisat tyytyväiset potilaamme ympäri Suomea puhuvat puolestaan.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan vastaanottoomme!

 

Palkittua laatua

Monet tutkimukset osoittavat, että kiinnitämme paljon huomioita muiden ihmisten hampaisiin ja hymyyn. Hymy on usein ensimmäinen asia, johon katseemme osuu vieraassa ihmisessä.

Kaunis hymy ei ainoastaan näytä hyvältä vaan tuo sinulle myös lisää itseluottamusta. Uusien esteettisen hammashoidon menetelmiemme avulla voit saada unelmiesi hymyn, joka vaikuttaa niin työyhteisössäsi kuin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja edelläkävijä alallaan. Tarjoamme kansainvälisesti tunnustettua hammashoitoa – erityisesti vaativissa esteettisissä hoidoissa maailman edistyksellisimmillä hoitotekniikoilla. Klinikkamme on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan.

Hampaiden oikominen ilman rautoja, esteettiset hammaslaminaatit ja hammaskruunut sekä hammasimplantit ovat meidän erikoisosaamistamme.

Jos hampaat ovat väärässä asennossa tai muuten huonossa kunnossa, tarjoaa nykyaikainen hammashoito tehokkaat ja kivuttomat hoitomenetelmät kauniin hymyn saamiseksi. Meillä on käytössämme useita hoitovaihtoehtoja täydellisen muodonmuutoksen toteuttamiseen ja hymysi kunnostamiseen. Hampaiden oikominen ja esteettinen hammashoito ovat viime vuosina edistyneet paljon. Lähes näkymättömät oikomismenetelmät ovat tehneet aikuisten oikomishoidon yhä suositummaksi viime vuosina ja yhä useampi oikomispotilas on aikuinen.

Keraamisilla laminaateilla voidaan hymy korjata lyhyessä ajassa ja hampaiden oikominen voidaan nykyään tehdä lähes näkymättömillä oikomiskalvoilla.

Puuttuvat tai väärässä asennossa olevat hampaat voivat myös johtaa purentaongelmiin ja pään alueen kiputiloihin. Medident on esteettisen hammashoidon edelläkävijä. Hammasklinikalla on käytössään uudenaikaisin tekniikka, jolla puuttuva hammas voidaan korvata hammasimplantilla.