Esittely

Hammasklinikka Medident tarjoaa huippuluokan palveluita Helsingin keskustassa, Tuomiokirkon vieressä, osoitteessa Mariankatu 12.

Palkittua laatua

Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja edelläkävijä alallaan ”Kaunis hymy kuuluu kaikille iästä riippumatta”, kertoo Hammasklinikka Medidentin johtaja Seppo Lindroos, joka on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin.

Monet tutkimukset osoittavat, että kiinnitämme paljon huomioita muiden ihmisten hampaisiin ja hymyyn. Hymy on usein ensimmäinen asia, johon katseemme osuu vieraassa ihmisessä.

Kaunis hymy ei ainoastaan näytä hyvältä vaan tuo sinulle myös lisää itseluottamusta. Uusien esteettisen hammashoidon menetelmiemme avulla voit saada unelmiesi hymyn, joka vaikuttaa niin työyhteisössäsi kuin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja edelläkävijä alallaan. Tarjoamme kansainvälisesti tunnustettua hammashoitoa – erityisesti vaativissa esteettisissä hoidoissa maailman edistyksellisimmillä hoitotekniikoilla. Klinikkamme on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan. Klinikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä.

Hampaiden oikominen ilman rautoja, esteettiset hammaslaminaatit ja hammaskruunut sekä hammasimplantit ovat meidän erikoisosaamista.

Jos hampaat ovat väärässä asennossa tai muuten huonossa kunnossa, tarjoaa nykyaikainen hammashoito tehokkaat ja kivuttomat hoitomenetelmät kauniin hymyn saamiseksi. Meillä on käytössämme useita hoitovaihtoehtoja täydellisen muodonmuutoksen toteuttamiseen ja hymysi kunnostamiseen. Hampaiden oikominen ja esteettinen hammashoito ovat viime vuosina edistyneet paljon. Lähes näkymättömät oikomismenetelmät ovat tehneet aikuisten oikomishoidon yhä suositummaksi viime vuosina ja yhä useampi oikomispotilas on aikuinen.

Keraamisilla laminaateilla voidaan hymy korjata lyhyessä ajassa täydelliseksi ja hampaiden oikominen voidaan nykyään tehdä lähes näkymättömillä oikomiskalvoilla.

Lindroos muistuttaa myös, että puuttuvat tai väärässä asennossa olevat hampaat voivat myös johtaa purentaongelmiin ja pään alueen kiputiloihin. Medident on esteettisen hammashoidon edelläkävijä. Hammasklinikalla on käytössään uudenaikaisin tekniikka jolla puuttuva hammas voidaan korvata hammasimplantilla.

Tarjoamme sinulle hammashoidon palkittua laatua

Uudessa konseptissani kutsun sinut mukaan uuden hymysi suunnitteluun. Voimme jopa näyttää sinulle, miltä uusi hymysi tulee näyttämään koskematta hampaisiisi. Digitaalisen kuvantamisen ja vahausmallien avulla määrittelemme sinulle parhaiten sopivan hampaiden ulkonäön. Tätä mallinnusta käytetään sitten väliaikaisten rakenteiden valmistuksessa joiden avulla varmistetaan niin ulkonäölliset  asiat kuin uuden hymyn toiminnallisuus.

Kun olet tyytyväinen, määritämme yhdessä kokeneen keraamikkomme kanssa hampaittesi lopulliset värisävyt kertoo hammaslääkäri Lindroos.

Varaa nyt maksuton konsultaatiokäynti selvittääksesi millainen hoito sopii sinulle parhaiten. Kerromme miten voimme suoristaa hampaasi, valkaista ne tai jopa uudelleen muotoilla ne saadaksesi hymyn, johon olet tyytyväinen ja josta voit olla ylpeä! Varaa aika täältä! Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja edelläkävijä alallaan

Maksuton konsultaatio Helsingissä

Järjestämme maksuttomia konsultaatiokäyntejä, jotta saisit mahdollisimman kattavan kuvan tilanteestasi ja sinulle parhaiten sopivasta hoidosta.

Konsultaatiokäynti ei sido sinua mihinkään vaan tarkoituksena on, että saat tutustua klinikkaamme ja sinua hoitavaan henkilökuntaan rauhassa.

Saat helpoiten ajan maksuttomaan konsultaatioon klinikan johtajallemme, hammaslääkäri Seppo Lindroosille nettiajanvarauksestamme tai soittamalla numeroon 0400 990750.

Hammaslääkäri hoitaa potilaan hammasta. Puuttuva hammas voidaan korvata kivuttomasti.

Helsingin Sanomien tiedetoimittaja kävi tutustumassa Seppo Lindroosin huippumoderniin implanttihoitoon

Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja edelläkävijä alallaan. Klinikan johtaja Seppo Lindroos käyttää implanttien asennuksessa kolmiulotteista röntgenkuvantamista ja digitaalista suun skannausta, joiden avulla voidaan taata äärimmäisen tarkka ja turvallinen leikkaustulos.

Tämän uuden tekniikan avulla voimme tarjota potilaillemme turvallisempaa, tarkempaa ja kivuttomampaa implanttihoitoa. Digitaalisesti ohjattu implanttikirurgia vaatii myös vähemmän hoitokäyntejä ja toipuminen on nopeampaa, kertoo Lindroos.

Lue koko artikkeli täältä: www.hs.fi/tiede/art-2000006052679.html

Ajankohtaista

Kivuttomampi implanttihoito on mahdollista tämän uuden tekniikan avulla.

Kivuttomampi implanttihoito on mahdollista tämän uuden tekniikan avulla

Digitaalisesti ohjattu leikkausmenetelmä on paras tapa korvata hammas on kyseessä sitten yksittäinen puuttuva hammas tai…

Lue lisää
Ansaitset kauniin hymyn

Ansaitset kauniin hymyn

Arvostamme kaikki kauniita, terveitä hampaita ja myös sinä ansaitset kauniin hymyn. Tutkimukset osoittavat, että hymyily…

Lue lisää
Nainen etäkokouksessa kameran välityksellä

Kaunis hymy parantaa ensivaikutelmaa myös etätöissä

Me kaikki tiedämme kuinka suuri merkitys ensivaikutelmalla on. Teetpä töitä omassa yrityksessäsi, toisen palveluksessa tai…

Lue lisää