Miksi Medident?

Olemme edelläkävijä esteettisessä hammashoidossa ja hammasimplanttihoidoissa

Hammasklinikka Medident on tarjonnut korkealuokkaisia hammashoitopalveluja jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme edelläkävijä Suomessa esteettisessä hammashoidossa ja meillä on laaja kokemuspohja korjaavassa hammashoidossa, oikomishoidossa ja hammasimplanttihoidossa. Viihtyisä vastaanottomme tarjoaa kaikki nykyaikaisen hammashoidon palvelut saman katon alla.

Klinikkamme on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan.

Klinikamme hammaslääkäreillä on laaja kokemus vaativista esteettistä hammashoidosta, oikomishoidoista ja implantologiasta.

Ystävällinen henkilökohtainen palvelu

Medident on ystävällinen ja lämminhenkinen hammasklinikka Helsingin Kruununhaassa. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, josta meidät on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa Kunniamaininnalla. Päämääränämme on tuottaa asiakkaallemme odotuksia suurempia myönteisiä kokemuksia esteettisen ja korjaavan hammashoidon alalla. Kaiken lisäksi olemme edelläkävijä Suomessa implanttihoidoissa. 

Aidosti yksityinen ketjuihin kuulumaton perheyritys

Nautimme aidosti työstämme ja viihdymme työpaikallamme. Uskomme, että tämä välittyy myös asiakkaillemme.

Emme peri toimistomaksuja tai muita piilokuluja.

Päämääränä miellyttävä hammashoitokokemus

Hammaslääkärimme, suuhygienistimme ja hammashoitajamme tekevät yhteistyötä tarjotakseen parhaimman laatuista hammashoitoa ja erityistä huolenpitoa potilaillemme.

Olipa kyseessä ensikäyntisi, tarjoamamme hoidot tai vastaanottomme sisustus, pyrkimyksemme on tuottaa sinulle kaikesta miellyttävä ja palkitseva kokemus.

Huippupalvelua uusimmilla tekniikoilla

Hammaslääketiede on nopeasti muuttuva ala, jossa tekniikat ja menetelmät kehittyvät jatkuvasti. Medidentissä tavoitteenamme on olla edistyksen kärjessä ja tarjota potilaillemme uusimmat hoitomuodot miellyttävästi ja mahdollisimman kivuttomasti. Käytössämme on esim. intraoraaliskanneri, 3d-röntgen sekä 3d-tulostin.

Tämän saavuttamiseksi ylläpidämme tietojamme ja taitojamme osallistumalla säännöllisesti jatkokoulutukseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Ainutlaatuinen suunnittelu ja kaunis, luonnollinen lopputulos

Jokaisen unelmahymy on erilainen. Etsimme kanssasi hymyllesi yksityiskohdat, jotka ottavat huomioon koko ulkonäkösi. Voimme siis tarjota sinulle paitsi houkuttelevan hymyn, myös lopputuloksen joka sopii sinulle parhaiten.

Käytämme interaktiivista kuvantamisohjelmaa, jolla voimme suunnitella ja simuloida ihanteellista hymyäsi ennen kuin mitään toimenpiteitä on tehty. Kaikki tämä huolellinen suunnittelu takaa parhaiten ennustettavan lopputuloksen.