Olemme lomalla 6.7 – 4.8. Aurinkoista kesää!

Digitaalisesti ohjattu hammasimplanttihoito​

1.4.2024 | Antti Hietala

3d-ohjattu implanttikirurgia

Hammasklinikka Medident tarjoaa potilailleen uusinta hammasimplanttitekniikkaa keinojuurihoidoissa. Meillä on mahdollisuus käyttää digitaalisesti ohjattua hammasimplanttikirurgiaa, jonka avulla voidaan taata äärimmäisen tarkka, turvallinen ja kivuton leikkaustulos.

Yhdistämällä digitaalinen, kolmiulotteinen röntgenkuvantaminen, 3D-skannaus ja ohjaintulostus voidaan digitaalisesti laatia virtuaalinen hoitosuunnitelma ja tulostaa leikkausohjain toimenpidettä varten. Hammasimplantin asennus ei ole koskaan ollut näin turvallista ja tarkkaa.

Kaikissa hammasimplanttihoidoissa implantti eli keinojuuri asennetaan leukaluuhun, jolloin se korvaa poistetun hampaan juuren. Hammasimplanttiin voidaan sitten kiinnittää yksittäinen kruunu tai useamman hammasimplantin varaan silta.

Kirurginen ohjain asettaa hammasimplantin tarkasti oikealle paikalleen

Uusimmassa KKTT-kuvauksessa (kartiokeilatietokonetomografia) voidaan luoda kolmiulotteinen kuva hampaista ja leukaluusta. KKTT-teknologia on turvallisin ja tehokkain tutkimusmenetelmä ja se on muodostanut uuden laatustandardin hammasimplanttikirurgian suunnitteluun.

Yhdistettynä KKTT-kuva suuskannerin avulla otettuun digitaaliseen jäljennökseen voidaan jo ennen toimenpidettä tulostaa kirurginen ohjain. Ohjaimen avulla asennetaan hammasimplantti tarkasti oikealle paikalleen.

Erityiseti haastaviin tilanteisiin

Ohjattu implantin asennus soveltuu erityisesti tilanteisiin, jotka tavanomaisesti luovat haasteita perinteiselle implanttikirurgialle:

  • rajallinen luun määrä
  • useamman vierekkäisen implantin asennus yhdensuuntaisesti
  • hammasrivistön taaimmaiset hampaat

 

Ohjaimen avulla hammasimplantti tai implantit pystytään asemoimaan tarkemmin oikeaan paikkaan ja asentoon.

Lue tästä Helsingin Sanomien artikkeli Medidentin digitaalisesti ohjatusta hammasimplanttihoidosta.

Hammasklinikka Medident on edelläkävijä hammasimplantti- ja oikomishoidoissa Suomessa

Tällä hetkellä kampanjahinta implantille: alkaen 1250 €.

Huomaathan, että hinta on ns. alkaen-hinta. Hoidon hinta määräytyy aina yksilöllisesti tilanteen ja hoidon vaativuusasteen mukaan. Tarkan hinnan saat maksuttomalla ei-sitovalla konsultaatiokäynnillä.

Tutustu implanttihoitoihin tarkemmin täällä.