Olemme lomalla 6.7 – 4.8. Aurinkoista kesää!

Hammasimplantti

Tarjous: Hammasimplantti nyt alkaen 1250€.

Keski-ikäinen nainen, jolla on hyvät hampaat. Puuttuva hammas voidaan korvata kivuttomasti.

Hammasimplantti eli keinojuuri

Hammasimplantilla voidaan korvata puuttuva hammas nopeasti ja kivuttomasti.

Hammasimplantti on leukaluuhun asetettava titaaninen ruuvi, jolla voidaan korvata puuttuvan hampaan oma juuri. Hammasimplanttiin kiinnitetään yksilöllisesti valmistettu luonnolliselta hampaalta näyttävä ja tuntuva osa eli hammaskruunu.

Hammasimplantilla voidaan turvallisesti korvata puuttuva hammas. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja tuntuu omalta hampaalta. Hammasklinikka Medident on implanttihoidon edelläkävijä Suomessa. Meillä on laaja kokemus implanttihoidoista ja asennammekin satoja implantteja vuosittain.

Hammasimplantti on hyvin hoidettuna pitkäikäinen ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamiseen. Implanteilla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas.

Maksuton konsultaatio Helsingissä

Ajanvaraus Antti Hietalalle numerosta 0400 990 750 tai kätevästi nettiajanvarauksestamme täältä!

Hammasimplantilla voidaan korvata puuttuva hammas nopeasti ja kivuttomasti. Käytämme hoidoissamme huippulaadukkaita italialaisia ja sveitsiläisiä implantteja.

Hammasklinikka MEDIDENT tarjoaa premiumluokan hammashoidon palveluita Helsingin keskustassa, Tuomiokirkon vieressä, osoitteessa Mariankatu 12. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi kokonaisvaltaiseen hampaiden hoitoon.

Kampanja: Hammasimplantti nyt alkaen 1250€.

Huomaathan, että hinta on ns. alkaen-hinta. Hoidon hinta määräytyy aina yksilöllisesti tilanteen ja hoidon vaativuusasteen mukaan. Tarkan hinnan saat maksuttomalla ei-sitovalla konsultaatiokäynnillä. Maksuton konsultaatio sisältää myös tarvittavat röntgen-kuvat. Mikäli haluat kuvat mukaasi, veloitamme niiden käsittelystä 80€.

Puuttuva hammas

Miksi korvata puuttuva hammas implantilla?

Hampaat ovat purentaelimistön tärkeä osa. Ne vaikuttavat ruoan pureskelun lisäksi, myös puheen tuottamiseen, poskien ja huulten tukemiseen sekä ulkonäköön ja hymyyn. Vajaalla hampaistolla pureskeleminen on vaikeampaa, mutta puuttuva hammas voi vaikuttaa myös  äänteiden muodostamiseen ja aiheuttaa esteettistä haittaa.

Hampaan poiston jälkeen naapurihampaat voivat kallistua tyhjään aukkoon päin ja toisaalta vastaleuan hammas voi ylipuhjeta. Myös jäljellä olevat hampaat rasittuvat enemmän ja purenta voi ajautua epätasapainoon.

Hampaat voivat kertoa paljon ihmisen terveydestä ja iästä. Terve ja houkutteleva hymy kunnossa olevilla, suorilla hampailla saa näyttämään terveeltä ja nuorekkaalta. Toisaalta puuttuvat, vaurioituneet tai kellastuneet hampaat voivat saada henkilön näyttämään paljon ikäistään vanhemmalta.

Hampaiden korjaus ja puuttuvien hampaiden korvaaminen implanteilla ei ainoastaan paranna hampaiden ulkonäköä, vaan antaa myös kasvoille myös terveemmän ja nuorekkaamman ulkonäön.

Implanttihoidon kulku

Implanttihoito alkaa arviokäynnillä, jossa kartoitetaan suun ja hampaiston tilanne ja soveltuvuus implanttihoitoon. Keinojuurihoito sopii kaikenikäisille, joilla pituuskasvu on päättynyt, mutta  edellytyksenä on riittävä määrä leukaluuta. Kliinisen tutkimuksen lisäksi otetaan tarvittavat röntgen-kuvat.

Vastaanotollamme on käytössä myös 3d-röntgenlaite (KKTT), jonka avulla voimme selvittää leukaluun määrän, muodon ja rakenteen tarkasti. Tarvittaessa voimme suunnitella hoidon digitaalisia tekniikoita hyödyntäen ja tehdä hoidon käyttäen 3d-tulostettua ohjauskiskoa.

Implanttihoito jakautuu kirurgiseen ja proteettiseen vaiheeseen. Kirurgisessa vaiheessa keinojuuri asennetaan leukaluuhun ja paranemisvaiheen jälkeen (noin 3-4 kuukautta) proteettisessa vaiheessa valmistetaan implanttikruunu.

Alla kuvattuna karkeasti yksinkertaisen implanttihoidon kulku konsultaation jälkeen:

1. käynti: Implantin eli keinojuuren asennus leukaluuhun, jonka jälkeen odotetaan implantin luutumista yleensä noin 3-4 kuukautta.

2. käynti: Hampaiston skannaus implanttikruunun valmistusta varten noin 3-4 kk implantin asennuksen jälkeen.

3. käynti: Valmiin lopullisen implanttikruunun kiinnitys noin 2 viikkoa skannauksen jälkeen.

Joissain tapauksissa tarvitaan vielä implantin asennuksen ja skannauksen välissä implantin paljastus- ja/tai ompeleiden poistokäynti.

Kokonaisuudessaan implanttihoito vaatii yleensä kolme käyntiä ja hoito kestää hammasimplantin asennuksesta valmiin kruunun kiinnitykseen tyypillisesti 3-4 kuukautta.

Välitön implantointi

Useimmiten poistettavan hampaan tilalle voidaan asettaa implantti jo samalla kertaa, kun hammas poistetaan.

Välittömällä implantoinnilla (immediaatti-implantti) on monia etuja perinteiseen tekniikkaan verrattuna:

  • Hoitoaika lyhenee huomattavasti
  • Vain yksi kirurginen toimenpide kahden sijaan
  • Yleensä lopputulos on esteettisesti parempi

 

Usein välittömän implantoinnin yhteydessä voidaan myös valmistaa väliaikainen kruunu samalla kertaa, jolloin hammasrivistöön ei jää ollenkaan aukkoa hampaan poiston jälkeen.

Lähtökohtaisesti välittömän implantoinnin ennuste on yhtä hyvä kuin perinteiselläkin tyylillä. Tietyissä tilanteissa välitön implantointi ei tosin ole mahdollista. Esteitä ovat esim. akuutti tulehdus ja liian vähäinen luun määrä.

Mikäli sinulla on poistettavaksi tuomittu hammas ja haluat korvata hampaan implantilla, kannattaa varata konsultaatiokäynti jo ennen hampaan poistoa. Saat arvion ja lisätietoja vaihtoehdoista maksuttomalla konsultaatiokäynnillä.

Implanttihoidoissa käytetyt materiaalit

Käyttämämme hammasimplantit eli keinojuuret on valmistettu titaanista. Titaani on turvallinen ja bioyhteensopiva materiaali, joka ei aiheuta allergiaa tai hylkimisreaktiota. Titaani-implantteja on käytetty eri puolilla ihmiskehoa jo kymmenien vuosien ajan. Kaupallisesti puhdas luokan 4 titaani (commercially pure grade 4) on eniten käytetty ja tutkittu hammasimplanteissa käytetty materiaali. Bioyhteensopivuuden ja erinomaisten mekaanisten ominaisuuksien lisäksi puhtaalla titaanilla on titaaniseoksiin nähden parempi korroosionkestävyys.

Implantin päälle tehty restauraatio koostuu titaanisesta jatkeosasta sekä zirkoniasta tai litiumdisilikaatista valmistetusta yksilöllisestä kruunusta. Suurin osa valmistamistamme implanttikruunuista on tehty zirkoniasta, joka on kudosystävällisyytensä ja mekaanisten ominaisuuksiensa vuoksi paras materiaali implanttikruunuihin.

Käytämme töissämme vain luotettavia ja laadukkaita hammaslaboratorioita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään.  

Vastaanotollamme käytetään huippulaadukkaita italialaisia ja sveitsiläisiä hammasimplantteja, joiden rikkoutumiselle valmistaja antaa elinikäisen takuun. Implantti-järjestelmistämme löytyy laajasti tutkimusnäyttöä ja niitä käytetään paljon ympäri maailmaa.

Käyttämämme implantti-järjestelmien biomekaaniset ominaisuudet mahdollistavat myös useimpia valmistajia kapeampien sekä lyhyempien implanttien käytön, mistä johtuen luusiirteiden käyttö ei useimmiten ole välttämätöntä. Luusiirteissä käytämme enimmäkseen synteettisiä materiaaleja, jotka eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita.

Hammasimplantin omahoito

Hammasimplanttihoidon onnistumisen kannalta pitkällä tähtäimellä on ensiarvoisen tärkeää että kotihoito onnistuu hyvin.

Keinojuurta eli hammasimplanttia hoidetaan samalla tavalla kuin omaa hammasta. Säännöllinen hampaiden harjaus ja hammasvälien puhdistaminen on omahoidon kulmakivi. Suuhygienistimme opastaa oikeiden kotihoitovälineiden valinnassa.

Säännölliset hammastarkastukset vuosittain tai puolivuosittain tukevat suun terveyden ylläpitoa. Hammaskiven poistolla ja hampaiden ammattimaisella puhdistuksella ehkäistään osaltaan hampaiden kiinnityskudosten tulehduksen riskiä, ja pyritään välttymään muiden hampaiden menetyksiltä.

Hammasimplantin hinta

Implanttitarjous: Hammasimplantti nyt alkaen 1250€.

Hammasimplantin hinta koostuu hammaslääkärin työstä, osista ja materiaaleista sekä laboratoriotyöstä. Mahdolliset luusiirteet ja väliaikaiset rakenteet vaikuttavat myös hoidon hintaan.

Käytettävissä oleva luun ja pehmytkudoksen määrä, purennalliset ja yleisterveyteen liittyvät tekijät sekä puuttuvan hampaan sijainti hammaskaarella vaikuttavat merkittävästi hoidon vaativuusasteeseen. Tämän vuoksi implanttihoidon hinta määräytyy aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Tarkan hinta-arvion saat maksuttomalla ei-sitovalla konsultaatiokäynnillä. Konsultaatiokäynnillä antamamme hinta-arvio on aina hoidon kokonaishinta sisältäen kaiken hoitoon liittyvän töineen ja materiaaleineen. Emme peri toimistomaksuja tai muita piilokuluja.

Implanttihoidon kustannukset jakautuvat luonnollisesti kahteen osaan: Ensimmäinen osa implantin asennuksen ja toinen implanttikruunun valmistuksen yhteydessä. Hoitoon on myös mahdollista saada rahoitus. Lue lisää täältä.