Maksa sinulle sopivissa erissä

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Hammashoitotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Hammashoitotilin avaaminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000 €), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

  • Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
  • Saat aina vähintään 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Maksa valitsemassasi tahdissa – Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

 

MAKSUVAIHTOEHDOT (PDF-ESITE)

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma–pe klo 8–18).

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua Tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: https://apponline.resurs.com/form/fi51300/limitraise

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille. Kirjaudu Omille sivuille tästä.