Turvallista hammashoitoa Medidentissä

Klinikkamme on auki ja poikkeustilanteesta huolimatta palvelumme ovat kattavasti saatavilla. Haluamme, että meillä on turvallista asioida ja olemme mm. tehostaneet entisestään tilojemme siivousta ja tehneet toimenpiteitä varmistaaksemme asiakkaidemme ja henkilöstömme suojaamisen.

Huolehdimme hygieniastamme erittäin tarkasti ja voit tulla vastaanotollemme turvallisin mielin, kunhan olet terve.

  • Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita (nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta tms.) tai muita tarttuvia sairauksia tai epäilet olevasi altistunut koronavirukselle, olethan ystävällinen ja tulet vastaanotollemme vasta, kun olet taas terve.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, siirräthän kiireetöntä aikaasi eteenpäin 14 vuorokautta Suomeen paluusi jälkeen.
  • Mikäli sinulla ylläolevissa tapauksissa on kiireellisen hammashoidon tarvetta, jätä soittopyyntö hammaslääkärillesi, joka arvioi tilanteesi ja ohjaa sinut tarvittaessa oikeaan hoitopaikkaan.

Varatun ajan voit siirtää soittamalla asiakaspalveluumme 020 155 3837.

Hoitoon saapuessasi pyydämme ottamaan huomioon seuraavaa:

  • Emme kättele. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä säännöllisesti ja huolellisesti.
  • Olemme lisänneet klinikallamme käsidesipisteitä.
  • Olemme poistaneet hygieniasyistä kaiken turhan irtaimiston odotustilastamme, kuten aikakausilehdet.
  • Toivomme että peset kätesi vastaanotollemme saapuessasi.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19) itselläsi tai läheiselläsi, noudata ajankohtaisia viranomaisohjeistuksia hoitoon hakeutuessasi. Ole ensisijaisesti puhelimitse yhteydessä terveydenhuoltoon ennen muita toimenpiteitä. Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta voit tarkistaa helposti ajantasaisen ohjeistuksen.

Mikäli sinulla on jo todettu COVID-19 infektio tai sinulla epäillään sellaista ja tarvitset kiireellistä hammashoitoa, järjestetään se keskitetysti julkisen terveydenhuollon yksikössä. Lisätietoa saat oman kotikuntasi suun terveydenhuollon yksiköstä tai päivystyksestä. Kiireetön hoito siirretään tehtäväksi parantumisen jälkeen.

Varaa aika jo tänään! puh. 020 155 3837

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: