Tervetuloa lukemaan Hammasklinikka Medidentin blogia!

Olen Seppo Lindroos, Medidentin johtaja ja perustajajäsen. Intohimoni on luoda kauniit ja terveet hampaat käyttäen uusinta ja parasta tekniikkaa. Olen  ainoana suomalaisena hammaslääkärinä läpäissyt European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) -järjestön esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin. Nykyään toimin kyseisen järjestön hallituksessa – lisäksi olen ollut American Academy of Cosmetic Dentistryn (AACD) jäsen vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2016 minut kutsuttiin  International Academy of Dental-Facial Dentistry (IADFE) -järjestön Fellow-jäseneksi.

Olen kehittänyt Perfect Smile -konseptin, jossa uusimpien hoitomenetelmien avulla voidaan kivuttomasti ja nopeasti korjata hampaiston puutteet ja viat kauniin ja kestävän hymyn saavuttamiseksi. Uusin aluevaltaukseni on tämä blogi, jossa käsittelen hammashoidon ajankohtaisia aiheita sekä kerron enemmän esteettisen hammashoidon mahdollisuuksista.

Mitä on esteettinen hammashoito?

Työssäni olen huomannut, ettei kahta samanlaista hampaistoa ole olemassa. Joillain meistä on luonnostaan suorat ja sievät hampaat, kun taas toisilla hammasrivistö on epätasainen. Hampaat voivat olla syystä tai toisesta lohjenneet tai säröilleet, ja harmitusta voi aiheuttaa myös väärässä asennossa oleva tai väriltään tummunut hammas. Ongelmat ovat hampaiden lailla yksilöllisiä ja niistä kärsii yllättävän moni!

Esteettinen hammashoito sisältää joukon erilaisia toimenpiteitä, jotka on kehitetty parantamaan hampaiden ulkonäköä. Jokaisella meistä on oikeus kauniiseen ja luonnolliseen hammasrivistöön, ja haluankin omalla panoksellani antaa suomalaisille enemmän syitä hymyyn. Tulen esittelemään blogikirjoituksissani tekniikoita, jotka ovat erikoisalaani ja joita tarjoamme Medidentissä. Olen varma, että löydämme yhdessä sinulle sopivimman ratkaisun.

Toivotan kaikille mukavia lukuhetkiä blogini parissa!