Haluatko kauniimman hymyn

Ihanteellinen vaihtoehto saada täydellinen hymy

Täydellinen muodonmuutos – Smile Makeover – on menetelmä, jolla voidaan korjata ja parantaa hymy. Teknologiamme ja edistyneet menetelmämme takaavat, että voimme luoda sinulle kauniit, luonnollisen näköiset hampaat.

Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi voimme käyttää useitakin hoitomenetelmiä kuten näkymätöntä oikomista, keraamisia laminaatteja ja kruunuja sekä edistyksellistä hampaiden valkaisua.

Oletko tyytymätön hymyysi?

Haluatko muuttaa hymyäsi parantamalla hampaittesi väriä, muotoa tai pituutta?

Tuore tutkimus paljasti, että:
• Yli 76% ihmisistä ei hymyile mielellään valokuvissa
• Yli 48% ihmisistä arvostelee ihmisiä hymyn perusteella
• Yli 77% ihmisistä uskoo, että kaunis hymy auttaa menestymään
• Yli 67% ihmisistä uskoo, että houkuttelevalla hymyllä on merkitystä romantiikassa

Ennen hoitoa

Hoidon jälkeen

Me Medidentissä uskomme, että jokainen hymy on yksilöllinen.

Keskustelumme ensikäynnilläsi on meille ensisijaisen tärkeä, jotta voimme täysin ymmärtää mitä SINÄ haluat muodonmuutokseltasi.

Saatat haluta vain pientä korjausta, yksittäisen hampaan suoristamista, hiukan valkoisemmat hampaat, hampaiden välissä olevien rakojen sulkemista tai vaikkapa koko etualueen laminaatteja.

Me suunnittelemme hymysi toiveesi ja odotuksesi pohjalta.
Täydellinen muodonmuutos on yhdistelmä eri hoitomenetelmistä, kuten hampaiden valkaisu, hampaiden oikominen, lohjenneiden hampaiden korjaus tai puuttuvien hampaiden korvaaminen. Lopputulos on upea, kestävä hymy, josta tulet olemaan ylpeä. Täydellinen muodonmuutos!

Voit olla vakuuttunut, että tämän päivän esteettinen hammaslääketiede tarjoaa kattavat hoitomenetelmät luonnollisen hymyn saavuttamiseksi. Käytämme klinikallamme parhaita keraamisia materiaaleja ja menetelmiä. Yhdessä kokeneiden keraamikkojemme kanssa voimme varmistaa, että
• kruunut, implantit, laminaatit ja sillat kestävät kantamaan kaikki purennan rasitukset
• keraamisella kerrostamistekniikalla valmistetut rakenteet luovat harmonisen, luonnollisen tasapainoisen ulkonäön.

Erikoistekniikalla valmistetut laminaatit muotoillaan ja räätälöidään toiveittesi mukaisesti. Muodonmuutoksessa voimme tehdä sinulle luonnollisen hymyn ja vaikuttaa suunnittelussa seuraaviin asioihin:
• Muuttaa hampaiden kokoa, muotoa ja väriä toiveittesi mukaisesti.
• Käyttää laajaa väri- ja sävykarttaa luodaksemme toivomasi luonnollisen värisävyn hampaillesi
• Luoda jokaiseen laminaattiin sopivin muoto, pinnan rakenne, kärjen läpikuultavuus ja luonnollinen kiilto.

Varmistamme potilaidemme tyytyväisyyden lopputulokseen kahdella innovatiivisella menetelmällä:
Digital Smile Designing – suunnittelulla, jolla voidaan ottaa huomioon kasvojenpiirteiden ja persoonallisuuden osuus hymyyn. Menetelmän avulla voidaan suunnitella luonnollinen, persoonallinen hymy juuri sinulle.
Trial Smile – Suunnittelun ja mallien pohjalta voimme valmistaa sinulle lopullista hymyä vastaavan ulkonäön, jota voit käyttää muutamia päiviä varmistuaksesi sen ulkonäöstä ja toimivuudesta.

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen hymyysi ja harkitset hymysi muodonmuutosta, kerro siitä meille. Järjestämme mielellämme konsultaatiokäynnin keskustellaksemme kanssasi vaihtoehdoista ja esitelläksemme hoitovaihtoehdot uuden ulkonäkösi luomiseen.

Voit siirtyä ajanvaraussivustollemme täältä!

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: