Hyvin monelta puuttuu vähintään yksi tai useampi hammas erityisesti iän karttuessa. Monet näkevät sen vain esteettisenä ongelmana, mutta puuttuva hammas voi ajan myötä johtaa moneenkiin ongelmaan.

Jos olet lähiaikoina menettänyt hampaan tai sinulle suunnitellaan hampaan poistoa sinun kannattaa tulla konsultaatioon hampaan korvaamiseksi keinojuurella. Yksittäinen hammasimplantti on tehokkain ja turvallisin tapa hymysi korjaamiseksi.

Voi varata helposti maksuttoman konsultaatioajan hammaslääkäri Seppo Lindroosille  täältä!

Mitä hampaan menettäminen aiheuttaa suussa?

Hampaillamme on suussa monta eri tehtävää auttamaan meitä syömään ja puhumaan. Hampaan juuret ulottuvat syvälle leukaluuhun ja pureskellessamme ne stimuloivat leukaluuta. Kun hammas puuttuu ei leukaluu saa enää tätä juuresta tulevaa ärsykettä ja alkaa heiketä.

Jos hampaita puuttuu useita on riski että leukaluun väheneminen alkaa vaikuttaa ulkonäköön ja purentaan.

Irrotettavilla proteeseilla voidaan saada jonkin verran apua mutta ne ovat usein epämukavia käyttää ja kuluttuvat omia hampaita.

Mikä on hammasimplantti eli keinojuuri?

Hammasimplantti on paras, kestävin ja turvallisin pitkäaikainen ratkaisu korvata menetetty hammas. Keinojuuri on titaanista valmistettu ruuvi, joka asennetaan menetetyn hampaan kohdalle leukaluuhun. Implantin luuduttua sen päälle rakennetaan laboratoriossa kruunu.

Kruunu tehdään jokaiselle potilaalle henkilökohtaisesti jäljitellen täydellisesti omien hampaiden muotoa ja väriä.

Yhden hampaan korvaaminen implantilla

Jotta hoitotulos olisi paras mahdollinen on meillä käytössä uusimmat menetelmät, kuten 3D -röntgenkuvaus varmistaaksemme luun kunnon ja muodon. Hoitotiimimme tutkii ja hoitaa suun kuntoon ammattitaidolla ja kivuttomasti

Keinojuurileikkaus on yksinketainen, useimmiten paikallispuudutuksessa tehtävä toimenpide, jossa keinojuuri asennetaan leukaluuhun.

Kun leukaluu on kasvanut keinojuuren pintaan, kruunu asennetaan paikoilleen ja hymysi on jälleen kunnossa.

Kun kotihoito on kunnossa kestää keinojuuri koko elämän. Kiitos kehittyneen keinojuuritekniikkamme luonnollinen hymy voidaan palauttaa ja voit taas syödä ja puhua normaalisti mikä palauttaa myös itsetuntosi.

Jos sinulta puuttuu hammas, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa Hammaslinikka MEDIDENTin johtajalta, hammaslääkäri Seppo Lindroosilta maksuton konsultaatioaika.

Katsotaan yhdessä millainen hoitoratkaisu olisi sinulle paras. Meillä voit sopia myös joustavan osamaksujärjestelyn.

Kannattaa varata aika heti!

Saat ajan nettiajanvarauksestamme täältä

Voit myös soittaa ajanvaraukseemme 0400 990 750
Lisää tietoa keinojuurihoidosta löydät täältä.


Nimi

Puhelin

Sähköposti

Haluaisin varata ajan, ottakaa minuun yhteyttä mieluiten
PuhelimitseSähköpostilla

Lisätietoa