Perfect Smile Clear Aligner – hampaiden oikominen näkymättömästi

Suorat hampaat huomiota herättämättä

Hanki kaunis, suora hymy jollaisen olet aina halunnut meidän lähes näkymättömän oikomismenetelmämme avulla.

Toiset ihmiset tuskin huomaavat, että käytät  Perfect Smile konseptin Clear Aligner oikomiskalvoa, koska se on läpinäkyvä eikä siinä ole mitään metallisia osia.

Perfect Smile Clear Aligner menetelmässä käytetään viimeisintä digitaalista teknologiaa, joka varmistaa täydellisen lopputuloksen.

PSCA hoito mullistaa käsitteen ”hampaiden oikominen näkymättömästi” ja saat palvelun ainoastaan meidän Helsingin klinikaltamme.

Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on kokenut esteettisen hammashoidon asiantuntija ja hän on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin.

Järjestämme maksuttomia konsultaatiokäyntejä, joiden yhteydessä voimme määrittää sinulle parhaiten sopivan hoidon.
Varaa aika jo tänään Helsingin keskustassa sijaitsevaan klinikkaamme.
Nettivarauksestamme voit tehdä konsultaatiovarauksen ympäri vuorokauden:  ajanvaraus.medident.fi

PSCA – Innovatiivinen hampaiden oikomismenetelmä

Clear Aligner oikomiskonsepti

Perfect Smile konseptin Clear Aligner on hampaiden oikomishoidon innovaatio. Hoidossa käytetään mittatilaustyönä tehtyjä, läpinäkyviä, lähes näkymättömiä oikomiskalvoja, joiden avulla hampaasi oiotaan miellyttävästi oikeaan asentoonsa.

Oikomiskalvot valmistetaan tarkasti mittatilaustyönä ja niitä on mukava käyttää. Voit hoidon aikana vapaasti puhua ja nauraa näkymättömien kalvojen ansiosta.

Oikomiskalvo voidaan helposti ja nopeasti poistaa syömisen tai hampaiden puhdistuksen ajaksi.

Hoitomuodon etuna ovat myös sen nopeammat tulokset kuin perinteisillä menetelmillä.

PSCA oikomishoito on erittäin suosittu aikuisten oikomishoidoissa, joissa halutaan mahdollisimman näkymätöntä ja miellyttävää oikomishoitoa.

Lähes näkymätön oikomissarja

Lähes näkymätön oikomissarja

PSCA oikomishoito on myös julkisuudessa olevien valinta

Läpinäkyvien oikomiskalvojen käyttö on kehitetty alun perin Yhdysvalloissa,. Siitä tuli nopeasti suosittu, erityisesti Hollywoodissa, julkisuudessa olevien ihmisten keskuudessa, jotka eivät voineet käyttää perinteellisiä, kiinteitä hammasrautoja.

Koska lähes näkymätöntä PSCA oikomiskalvoa on käytännössä mahdotonta huomata ja se on helposti irrotettava, on menetelmästä tullut erityisen suosittu.

Klinikkamme esteettisen oikomishoidon asiakkaina on myös julkkiksia ja liikemiehiä, jotka haluavat korjauttaa hymynsä kuntoon ilman kiusallisia, näkyviä hammasrautoja.

 

Oikomiskalvo on lähes näkymätön

Miten Perfect Smile Clear Aligner hoito toimii

Hoitoprosessi alkaa tutkimuksella, jossa myös määritetään onko tämä sopivin oikomismenetelmä hampaittesi suoristamiseen.

Seuraavaksi hampaistosta otetaan jäljennökset, jotka skannataan ja niistä luodaan 3D-mallinnus. Erityisen tietokoneohjelman avulla määritetään ja valmistetaan henkilökohtainen sarja läpinäkyviä PSCA oikomiskalvoja.

Tämän edistyksellisen kuvantamistekniikan avulla voidaan visualisoida hoito lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon jo ennen hoidon alkua. Potilas voi näin nähdä jo etukäteen, kuinka hoito etenee ja miltä valmis lopputulos näyttää.

Jokaista oikomiskalvoa pidetään noin kaksi viikkoa ennen vaihtamista seuraavaan. Kalvot siirtävät hampaita vähitellen hellästi haluttuun asentoon.

Kontrolli käyntejä on 4-6 viikon välein.

Kokemusta ja palkittua laatua

Medidentissä meillä on käytössä useita menetelmiä hampaiden oikomiseen. Hoito alkaa konsultaatiokäynnillä, jolloin määritämme, mikä niistä sopii parhaiten sinulle.

Esteettisiä oikomishoitoja  Medidentissä suorittaa hammaslääkäri Seppo Lindroos, jolla on yli 30 vuoden kokemus esteettisestä hammashoidosta.

Hän on kansainvälisesti sertifioitu menetelmän käyttäjä ja myös ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry) hallituksen jäsen ja Suomen edustaja järjestössä.

Hän on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt arvostetun European Society of Esthetic Dentistry järjestön sertifiointiprosessin.

Seppo Lindroos on kehittänyt Perfect Smile konseptin jossa uusimpien hoitomenetelmien avulla voidaan kivuttomasti ja nopeasti korjata hampaiston puutteet ja viat ja luoda esteettinen unelmien hymy.

Näkymättömän Perfect Smile Clear Aligner oikomishoidon hyödyt

Sen lisäksi, että klinikkamme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa PSCA oikomishoito tarjoaa useita etuja:

  • lähes näkymättömän PSCA oikomiskalvon ansiosta voit suoristaa hampaasi kenenkään tietämättä.
  • koska PSCA oikomiskalvo on helposti irrotettava voit syödä ja juoda mitä haluat ja käyttää hammasharjaa ja hammaslankaa normaalisti.
  • PSCA oikomiskalvossa ei ole metalliosia joka tekee niistä mukavia käyttää ja poistaa jatkuvien säätökäyntien tarpeen.
  • Perfect Smile Clear Aligner hoito lisää itseluottamustasi tekemällä sinulle kauniin, suoran hymyn!

Yhdistetty oikomishoito ja laminaatit

Hampaat voidaan nopeasti suoristaa käyttämällä Perfect Smile Clear Aligner menetelmää myös ennen laajempaa esteettistä hammashoitoa kuten täydellinen muodonmuutos keraamisilla laminaateilla.

Jos hampaat ovat kuluneet tai värjääntyneet ja sen lisäksi ahtautuneet väärään asentoon on tämä menetelmä erinomainen saavuttamaan paras mahdollinen esteettinen lopputulos.

Lisäksi tällaisissa vaativissa tapauksissa hammaskudosta säästetään verrattuna siihen, että hampaisiin valmistettaisiin laminaatit ilman oikomista ja hampaita jouduttaisiin runsaasti hiomaan.

Tutustu esteettiseen hammashoitoon klikkaamalla linkkiä: http://yoursmilebecomesyou.com/procedures/orthodontics-and-aligners//a>

Hampaiden oikominen näkymättömästi Perfect Smile Clear Aligner hoidolla

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: