Medident – Esteettisen hammashoidon klinikka

”Kaunis hymy kuuluu kaikille iästä riippumatta”, kertoo Hammasklinikka Medidentin johtaja Seppo Lindroos, joka on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin.

Monet tutkimukset osoittavat, että kiinnitämme paljon huomioita muiden ihmisten hampaisiin ja hymyyn. Hymy on usein ensimmäinen asia, johon katseemme osuu vieraassa ihmisessä.

Kaunis hymy ei ainoastaan näytä hyvältä vaan tuo sinulle myös lisää itseluottamusta. Uusien esteettisen hammashoidon menetelmiemme avulla voit saada unelmiesi hymyn, joka vaikuttaa niin työyhteisössäsi kuin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja edelläkävijä alallaan. Tarjoamme kansainvälisesti tunnustettua hammashoitoa – erityisesti vaativissa esteettisissä hoidoissa maailman edistyksellisimmillä hoitotekniikoilla. Klinikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä.

Hampaiden oikominen ilman rautoja, esteettiset hammaslaminaatit ja hammaskruunut sekä hammasimplantit ovat meidän erikoisosaamista.

Jos hampaat ovat väärässä asennossa tai muuten huonossa kunnossa, tarjoaa nykyaikainen hammashoito tehokkaat ja kivuttomat hoitomenetelmät kauniin hymyn saamiseksi. Meillä on käytössämme useita hoitovaihtoehtoja täydellisen muodonmuutoksen toteuttamiseen ja hymysi kunnostamiseen. Hampaiden oikominen ja esteettinen hammashoito ovat viime vuosina edistyneet paljon. Lähes näkymättömät oikomismenetelmät ovat tehneet aikuisten oikomishoidon yhä suositummaksi viime vuosina ja yhä useampi oikomispotilas on aikuinen.

Keraamisilla laminaateilla voidaan hymy korjata lyhyessä ajassa täydelliseksi ja hampaiden oikominen voidaan nykyään tehdä lähes näkymättömillä oikomiskalvoilla.

Lindroos muistuttaa myös, että puuttuvat tai väärässä asennossa olevat hampaat voivat myös johtaa purentaongelmiin ja pään alueen kiputiloihin. Hammasklinikka Medidentillä on käytössään uudenaikaisin tekniikka jolla puuttuva hammas voidaan korvata hammasimplantilla.

Tarjoamme sinulle hammashoidon palkittua laatua.

Uudessa konseptissani kutsun sinut mukaan uuden hymysi suunnitteluun. Voimme jopa näyttää sinulle, miltä uusi hymysi tulee näyttämään koskematta hampaisiisi. Digitaalisen kuvantamisen ja vahausmallien avulla määrittelemme sinulle parhaiten sopivan hampaiden ulkonäön. Tätä mallinnusta käytetään sitten väliaikaisten rakenteiden valmistuksessa joiden avulla varmistetaan niin ulkonäölliset  asiat kuin uuden hymyn toiminnallisuus. Kun olet tyytyväinen, määritämme yhdessä kokeneen keraamikkomme kanssa hampaittesi lopulliset värisävyt kertoo hammaslääkäri Lindroos.

Varaa nyt maksuton konsultaatiokäynti selvittääksesi millainen hoito sopii sinulle parhaiten. Kerromme miten voimme suoristaa hampaasi, valkaista ne tai jopa uudelleen muotoilla ne saadaksesi hymyn, johon olet tyytyväinen ja josta voit olla ylpeä!

Lisätietoja maksuttomasta konsultaatiosta saat täältä. Voit myös siirtyä suoraan ajanvaraussivustolle täältä!

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: