Seppo Lindroos

Seppo Lindroos on Hammasklinikka Medidentin johtaja ja perustajajäsen. Hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus vaativasta hammashoidosta ja hän on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt arvostetun eurooppalaisen ESCD-järjestön (European Society of Cosmetic Dentistry) tiukat sertifiointivaatimukset esteettisessä hammashoidossa.

Arvovaltainen amerikkalainen terveydenhoitoalan järjestö The Global Summits Institute valitsi Seppo Lindroosin kansainväliseen maailman parhaiden hammaslääkäreiden, The World’s Top 100 Doctors in Dentistry -ryhmään.

Lindroos on palkittu myös hammaslääketieteen “Oscar” palkinnolla tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta työstään hammaslääketieteen alalla.

Seppo Lindroosin johtama Hammasklinikka Medident on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan.

”Kaunis hymy kuuluu kaikille iästä riippumatta”, kertoo Hammasklinikka Medidentin johtaja Seppo Lindroos, joka on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin.