Kivuton hammashoito

Kaikki eivät nauti hammaslääkärikäynnistä. Monet pelkäävät käyntiä jopa niin paljon, että hampaat pääsevät huonoon kuntoon. On kuitenkin tärkeää, että hammaslääkärikäynnit ovat säännöllisiä, jotta mahdolliset ongelmat voidaan korjata ennen kuin niistä tulee suurempia, kivuliaita ja kalliita.

Modernissa hammaslääketieteessä on tekniikoita ja menetelmiä, joilla voimme hallita pelkoa ja tehdä hammaslääkärikäynnistäsi miellyttävämpää.

Luovu hammaslääkäripelostasi

Hammasklinikka Medidentillä on jo vuosikymmenien kokemus hammashoitopelon poistamisessa, ja olemme panostaneet potilaslähtöiseen hoitotapaan ja päämääränämme on  kivuton hammashoito.

Ensikäynnillä keskitytään potilaan toiveiden ja tarpeiden selvittämiseen sekä kerrotaan hoitomahdollisuuksista. On hyvä muistaa, että yleisin hammaslääkäripelon taustatekijä on puutteellinen informaatio. Yhdessä kartoitamme juuri Sinulle sopivan menetelmän saavuttaa kivuton ja miellyttävä hoitokokemus. Tämä on ensimmäinen askel hammaslääkäripelosta eroon pääsemisessä. Nykyaikaisilla puudutteilla sekä oikealla, rauhallisella puudutustekniikalla saavutetaan kivuton ja varma puutuminen. Positiiviseen hoitokokemukseen vaikuttaa oleellisesti rentouttava ja kiireetön ilmapiiri.

Hammashoitoa pelkäävän on mahdollista saada puudutuksen lisänä sedaatiota eli lisärentoutusta lääkityksen avulla, jonka avulla kivuton hammashoito on mahdollista. Näin saadaan laukaistua jännitystä sekä laskettua kipuherkkyyttä. Sedaatiolääkityksen aikana voidaan tehdä pitkäkestoisiakin toimenpiteitä ja kirurgisia leikkauksia kivuttomasti ja miellyttävästi. Sedaatio on suositeltava vaihtoehto nukutushoidolle.

Hammashoitoa nukutuksessa

Nukutushoito eli yleisanestesia on hyvä vaihtoehto, jos hammashoitopelko on ylitsepääsemätön. Tällöin myös laajat toimenpiteet voidaan suorittaa kerralla ja tehdä hoidosta miellyttävä. Nukutushoidon suorittaa klinikallamme kokenut anestesialääkäri.

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: