Kaunis hymy iästä riippumatta

Esteettinen hammashoito vapauttaa sinut hymyilemään, iästä riippumatta!

Hymyilit ennen aina ihmisile, ja he vastaavat sinulle hymyllään. Mutta viime aikoina, kun haluaisit hymyillä, huomaat usein peitteleväsi hymyäsi. Et vain pidä siitä, mitä vuodet ovat tehneet hampaillesi. Jos hampaasi eivät ole kuin nuoruudessasi, älä masennu.

Esteettisen hammaslääketieteen uusimmat tekniikat voivat palauttaa nuoruuden hymysi ja se on helpompaa kuin uskotkaan. On tosiasia että emme voi pysäyttää ikääntymistä , mutta se ei tarkoita, että meidän olisi hyväksyttävä ikääntymisen tuomat muutokset. Voimme palauttaa sinulle nuorekkaan hymysi. Jos hoidat ihoasi ja pyrit pitämään sen nuorena, voit tehdä samoin hampaillesi.

Piilota ikäsi esteettisen hammaslääketieteen avulla.
Valitettavasti hampaidemme ulkonäkö usein huononee vuosien mittaan tuoden hampaisiin yhä enemmän muutoksia, jotka paljastavat ikämme. Ne voivat jopa tehdä meistä vanhemman näköisiä kuin todellisuudessa olemme. Neljänkymmenen vuoden iässä ihmisen hampaat useimmiten menettävät parhaan loistonsa. Hampaat kellertyvät ajan myötä, koska kiilteen pintaan tulee pieniä halkeamia, jotka imevät väriaineita kahvista, teestä, viinistä, tupakasta ja elintarvikkeista.
Yhteiskunnassamme, jossa pian joka viides ihminen on yli 60 vuotias, moni haluaa säilyttää nuorekkuutensa niin pitkään kuin mahdollista.

Hampaiden ikääntymisen merkit
Hampaat paljastavat ikämme. Niiden väri tummenee ajan myötä ja ne menettävät kirkkautensa ja loistonsa. Ikä, ruoka, nikotiini ja juomat värjäävät jatkuvasti hampaita.
Hampaiden väri voi vaihdella hyvinkin paljon eri henkilöillä. Joidenkin ihmisten hampaiden kiille on hyvin vaalea, toisilla taas kellertävä tai tummempi syntymästä saakka. Kuitenkin iän myötä hampaat alkavat vaihtaa väriään monestakin syystä. Tässä niistä muutamia:

– Kiilteen luonnollinen ikätummuminen
– Pigmenttiä sisältävät aineet – kuten kahvi, tee, tupakointi, punaviini ja vastaavat voivat tummentaa hammaskiillettä.
– Tietyt lääkkeet, kuten jotkut antibiootit, voivat värjätä hampaan.

Hampaiden luonnollisen muodon muuttuminen – usein stressi tai muuttunut purenta aiheuttaa hampaiden kulumista ja lohkeilua. Hampaan kiilteen pinta voi myös liueta. Kaikki tämä johtaa hampaiden ulkonäön heikkenemiseen.

Hampaiden kiilteen pinta – joka nuoressa hampaassa heijastaa tasaisen kauniisti valoa, muuttuu ja kuluu iän myötä. Jopa nuorella aikuisiällä alkava pinnan kuluminen voi heikentää hampaan ulkonäköä ja kypsemmällä iällä se paljastaa omistajansa todellisen iän.

Hammaspaikat – valkoiset täytteet etuhampaissa on uusittava aika ajoin koska ne voivat muuttaa väriä ja näin alkavat erottua oman hampaan väristä. Niissä voi alkaa näkyä myös tumma viiva paikan ja hampaan saumassa.

Hampaiden kiilteen pintaan voi ilmestyä hiushalkeamia. Aluksi on usein vain ohut viiva joka sitten kasvaa iän myötä ja tulee ikävästi näkyviin hymyiltäessä.
Vanhat amalgaamipaikat värjäävät hampaat harmaiksi ja heikentävät näin niiden ulkonäköä.

Esteettinen hammashoito palauttaa kadonneen nuoruuden
Voimmeko palauttaa nuoruutemme, parantaa luonnollista hymyämme ja siten myös itseluottamustamme? Hymy on avaintekijöitä ulkonäössämme ja on siis erittäin järkevää korjata siinä näkyvät ikääntymisen merkit.

Nykyaikaisen esteettisen hammashoidon menetelmillä ja tekniikoilla  yhdistettynä taiteelliseen näkemykseen voidaan hampaat korjata niin ettei kukaan voi arvata mitä tapahtui!
On olemassa monia tapoja parantaa hampaiden ulkonäköä. Tässä niistä muutamia joita teemme Medidentissä:

Valkaisulla voidaan hampaiden väriä vaalentaa ja raikastaa.

Vanhojen amalgaamipaikkojen ja muiden täytteiden uusiminen nykyaikaisilla komposiittipaikka-aineilla ja keraamisilla materiaaleilla palauttaa hampaiden alkuperäisen, kauniin värin. Uudet materiaalit ovat hyvin kestäviä ja korjattu hammas säilyy terveenä vuosikymmeniä.

Keraamisilla laminaateilla voidaan palauttaa hampaan oikea, anatominen muoto. Laminaatti on posliinista valmistettu, ohut pinnoite yksittäisen hampaan etupinnalle.

Nämä materiaalit ovat yhtä vahvoja kuin alkuperäinen hammaskiille joten korjattu hammas on kestävä ja luonnollisen näköinen.

Käyttämällä näitä keraamisia pinnoitteita, Medidentin esteettiseen hammashoitoon perehtynyt hammaslääkäri voi korjata hymyn ja tehdä hampaasi kauniimmiksi.

Modernin esteettisen hammaslääketieteen menetelmillä voidaan muuttaa ikääntymisen aiheuttamat muutokset hampaissasi ja nopeasti palauttaa itseluottamuksesi!

Soita jo tänään ja varaa ilmainen konsultaatioaika. Me autamme sinua saamaan nuoruutesi hymyn takaisin!

Hanki itsellesi kaunis hymy iästä riippumatta

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: