Haluatko kauniimman hymyn

Luonnollinen, kaunis hymy on yksi halutuimmista kasvojen piirteistä, mutta valitettavasti monet ihmiset kärsivät hampaittensa huonosta kunnosta ja ulkonäöstä.

Huonot hampaat ja ikenet voivat vaikuttaa elämänlaatuusi, itseluottamukseesi ja siihen, miten muut näkevät sinut puhumattakaan terveydestäsi. Kuten lukuisat potilaat kertovat meille “hampaani yksinkertaisesti estävät minua nauttimasta elämästä”. Monet investoivat aikaa, vaivaa ja rahaa kuntoiluun ja ulkonäköön yleisesti, mutta usein suun terveys unohdetaan.

Vuosia jatkunut riittämätön ja epäsäännöllinen hammashoito voi johtaa vakaviin hammas- ja
yleisterveysongelmiin – puhumattakaan ikävistä esteettisistä haitoista. Lisäksi aika, hampaiston kuluminen ja vanhat, rumat paikat vanhentavat hymyäsi. Hymyn merkitys on suuri.

Annamme sinulle unelmiesi hymyn

Riippumatta hampaittesi kunnosta me osaamme antaa sinulle unelmiesi hymyn. Esteettisen hammashoidon ja keinojuuritekniikan uusien menetelmien avulla voimme parantaa suusi terveyttä ja nuorentaa hampaittesi ulkonäköä silloinkin kun hampaat ovat vaurioituneita tai hyvinkin huonokuntoiset. Ymmärrämme, mikä on hymyn merkitys. Olemme tottuneet vaativiin hoitoihin, joista potilaalle on aiemmin jopa sanottu, että mitään ei enää ole tehtävissä.

Luonnollinen lopputulos

Kun korjaamme hampaitasi ja rakennamme uutta hymyäsi, päämäärämme on aina luonnollinen lopputulos, joka sisältää tasapainon hampaiden, ienten, huulien ja kasvojen välillä. Saadaksesi tietää enemmän mahdollisuuksistamme auttaa sinua soita ajanvarausnumeroon 020 155 3837.

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: