Suuhyginiestipalvelut

Hyvä suuhygienia on olennainen osa hampaiden ja ikenien terveyden ylläpitoa. Harjaaminen ja langoittaminen eivät kuitenkaan poista hampaiden värjäymiä ja tummentumia eikä muodostunutta hammaskiveä.
Säännöllisten suuhygienistikäyntien tulisi olla osa hammashoitokäyntejäsi; estämässä ongelmia, joita et itse välttämättä pysty havaitsemaan, kuten hammaskivi, ientulehdus, reikiintyminen tai muutokset limakalvolla.

Tiesitkö, että ientulehdus on suurimpia syitä hampaan irtoamiseen? Hyvä suuhygienia auttaa ylläpitämään ikenien terveyttä ja siten lisää hampaiden ikää.

Säännölliset hampaiden puhdistukset ja tarkastukset röntgenkuvineen takaavat kauniin ja terveen hymyn. Jos sinulla on riskitekijöitä, jotka voivat heikentää suun terveyttä (esim. suun kuivuminen, nopea hammaskiven muodostuminen, hampaiston kuluminen), voi osoittautua tarpeelliseksi käydä hammaslääkärissä useamman kerran vuodessa. Sinun pitäisi myös seurata hammaslääketieteen ammattilaisten suosituksia fluorin ja ksylitolin käytöstä vähentääksesi happojen vaikutuksia suussa. Useimpien kohdalla terveen suun ja hampaiden ylläpitoon riittää puolivuosittainen puhdistus ja tarkastus.

Varaa aika jo tänään Helsingin keskustassa sijaitsevaan klinikkaamme.
Nettivarauksestamme voit tehdä ajanvarauksen suuhygienistille ympäri vuorokauden:
ajanvaraus.medident.fi

Suuhygienistimme Medidentissä

Suuhygienisteillämme on keskeinen rooli suun kokonaishoidossa. Suuhygienistimme ovat hammashoidon ammattilaisia, jotka ovat saanet erikoiskoulutuksen huomaamaan alkavat ongelmat, ylläpitämään erityishoitoa vaativia rakenteita, kuten keinojuuret ja sillat, puhdistamaan hampaiden pinnat reikiintymisen ehkäisemiseksi ja antamaan sinulle parhaiten sopivat kotihoito-ohjeet.

Edut

• Kattavat suuhygienia tarkastukset
• Plakin ja hammaskiven poisto
• Hampaiden valkaisut
• Värjäytymien poisto
• Tulehdusten estäminen
• Ientulehduksen ja reikiintymisen estäminen
• Yksilölliset kotihoito-ohjeet

Suuhygienistikäynti

• Suuhygieniatarkastus
Suuhygienistimme tarkastaa huolella hampaasi ja ikenesi kirjaten plakin ja hammaskiven sekä mahdolliset tulehduksen, turvotuksen ja verenvuodon.

• Hammaskiven poisto ja pintojen kiillotus
Suuhygienisti poistaa muodostuneen plakin ja hammaskiven instrumenteillaan erityisesti niiltä alueilta, joihin et yllä päivittäisellä hammashoidollasi. Tämän jälkeen hampaiden pinnat kiillotetaan erikoistahnalla, joka puhdistaa hampaat perusteellisesti poistaen pinnalliset värjäymät.

• Kotihoito-ohjeet
Lopuksi suuhygienisti antaa sinulle ohjeet ja puhdistustekniikat, joilla parantaa omaa suuhygieniaasi hygienistikäyntien välillä ja antaa neuvoja ja erikoistuotteita, jotka auttavat sinua ylläpitämään parempaa suun hygieniaa ja raikasta hengitystä.

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: