Useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että ulkonäkö voi vaikuttaa menestymiseen ammattiuralla. Huoliteltu pukeutuminen ja itsestään huolenpitäminen kasvattavat itseluottamusta ja itsetuntoa, jolloin on helpompi edetä urallaan.

Työhaastattelussa tai kokouksessa katse kiinnittyy esiintyvän henkilön suuhun ja kaunis hymy ja terveet hampaat havaitaan aina.

Kulunut, ahtautunut ja vino hammasrivi vaivaa monia, eivätkä he hymyile yhtä usein kuin ne, joilla on suorat, kauniit hampaat.

Hampaiden oikominen ja esteettinen hammashoito ovat viime vuosina edistyneet paljon. Keraamisilla laminaateilla voidaan hymy korjata lyhyessä ajassa täydelliseksi ja hampaiden oikominen voidaan nykyään tehdä lähes näkymättömillä oikomiskalvoilla.

Hammasklinikka Medidentin johtaja Seppo Lindroos, joka on sertifioitu esteettisen hammashoidon asiantuntija, muistuttaa että terveet hampaat voidaan oikoa missä iässä tahansa.

”Kaunis hymy kuuluu kaikille iästä riippumatta”, kertoo Lindroos. Jos hampaat ovat väärässä asennossa tai muuten huonossa kunnossa, tarjoaa nykyaikainen hammashoito tehokkaat ja kivuttomat hoitomenetelmät kauniin hymyn saamiseksi.

Lähes näkymättömät oikomismenetelmät ovat tehneet aikuisten oikomishoidon yhä suositummaksi viime vuosina ja yhä useampi oikomispotilas on aikuinen.

Lindroos muistuttaa myös, että puuttuvat tai väärässä asennossa olevat hampaat voivat myös johtaa purentaongelmiin ja pään alueen kiputiloihin.

Varaa nyt maksuton konsultaatiokäynti selvittääksesi millainen hoito sopii sinulle parhaiten.


Nimi

Puhelin

Sähköposti

Haluaisin varata ajan, ottakaa minuun yhteyttä mieluiten
PuhelimitseSähköpostilla

Lisätietoa