Hampaiden valkaisu – kaunis hymy valloittaa

Nyt uusimmalla nano -tekniikalla tehokas ja turvallinen hampaiden valkaisu ilman vihlomista

Ovatko hampaasi tummentuneet tai värjäytyneet?
Uskallatko nauraa valokuvissa?

On tosiasia, että juuri hymyyn ihmiset kiinnittävät ensin huomiota. Kun tapaat henkilön, jolla on kaunis, valkoinen, luonnollinen hymy se jää mieleesi.

Ajan myötä hampaiden luonnollinen väri kuitenkin usein muuttuu. Siihen vaikuttavat ajan lisäksi myös elämäntavat kuten tupakointi, tee, kahvi ja viini.

Hampaiden valkaisu on yleisin esteettisen hammashoidon toimenpide ja usein se tehdään ennen hampaiston etualueen paikkojen uusimista tai posliinilaminaattien tekoa. Näin voidaan saavuttavaa yhtenäinen, raikas lopputulos.

Ennen valkaisua on hyvä tarkastuttaa suun ja hampaiden kunto. Turvallinen valkaisu edellyttää, että hampaissa ei ole reikiä eikä hammaskiveä.
Tarkastuksen yhteydessä määritetään asiakkaalle parhaiten sopiva valkaisumenetelmä.

nano-Hydroksiapatiitti

Hydroksiapatiitti on mineraali, jota hampaan kiilteessä on 97% ja kiilteen alla olevassa hammasluussa 68%.
Nano –hydroksiapatiitti on erittäin pienikokoista ja se kiinnittyy hampaan hydroksiapatiittiin ja tunkeutuu hammasluussa oleviin mikroskooppisiin kanaviin estäen hampaan vihlomisen. Se myös korjaa kiilteeseen syntyneitä vaurioita.
Käytämme klinikallamme suoritetuissa valkaisuissa ainutlaatuista CrWR konseptia, joka sekä puhdistaa hampaan pinnan, että valkaisee hampaat. Se myös korjaa kiilteen pinnan vaurioita.
Laajat tieteelliset tutkimukset osoittavat että nano-Hydroksiapatiitti korjaa kiilteen menetettyjä mineraaleja ja vähentää dramaattisesti hampaiden vihlomista. CrWR konsepti puhdistaa ja valkaisee hampaat luonnollisen vaaleiksi.
Sano hyvästit tehottomille valkaisumenetelmille ja toivota tervetuloa luonnollisen kauniille ja valkoisille hampaillesi heti CrWR valkaisun jälkeen.

Turvallinen hampaiden valkaisu ilman vihlomista

Medidentin Helsingin klinikalla on käytössä eri valkaisumenetelmiä; kotivalkaisu, klinikkavalkaisu ja näiden yhdistelmä.
Valkaisuanalyysin yhteydessä kartoitetaan hampaiden lähtöväri ja valitaan parhaiten sopiva menetelmä.
Yhdessä kokeneiden suuhygienistimme kanssa saadaan hampaasi hohtamaan uudelleen.

Klinikkavalkaisu

Saadaksesi hampaasi näyttämään taas kauniilta voimme tehdä sinulle hampaiden klinikkavalkaisun, joka

• on yksinkertainen, turvallinen ja kivuton
• antaa pisimmän mahdollisen valkaisutuloksen
• palauttaa hampaittesi värin luonnollisen kauniiksi
• korjaa kiillevaurioita
• estää tehokkaasti vihlomisen
• on tieteellisesti ja kliinisesti testattu turvalliseksi ja tehokkaaksi

Kotivalkaisu

Valmistamme tarkasti hampaittesi pintoja myötäilevät valkaisulusikat, jotka jäävät sinulle myös myöhempää käyttöä varten. Henkilökohtaisissa valkaisulusikoissa käytetään tutkittua valkaisugeeliä.

Yhdistelmävalkaisu

Tehokkaimman tuloksen saat kun ensin tehdään klinikkavalkaisu Helsingin toimipisteellä ja valkaisutehoa lisätään kotivalkaisun avulla.

Mistä hampaiden värjäytyminen johtuu?

Maitohampaat ovat tyypillisesti valkoisemmat kuin myöhemmin puhkeavat pysyvät hampaat. Ikääntyessämme hampaat usein tummuvat, kellertyvät tai värjääntyvät. Tästä johtuen valkoiset hampaat saavat ihmiset näyttämään nuoremmilta.

Aivan kuten on olemassa useita tapoja vaalentaa tai valkaista hampaita, on olemassa myös useita eri syitä miksi hampaiden väri muuttuu. Tärkeimmät syyt hampaiden tummumiseen ovat perintötekijät, antibiootit, tietyt ruoka-aineet sekä ikääntyminen. Hampaan tummuminen johtuu muutoksista hammaskiilteessä ja hammasluussa. Tärkeimmät syyt hampaiden sisäiseen värjäytymiseen on altistuminen korkeille fluoridi määrille, tetrasykliini, antibioottien käyttö lapsena, kehityshäiriöt, karies, vanhat paikat, juurihoitoon liittyvät kysymykset ja hampaaseen kohdistunut trauma.

Ulkoinen hampaiden värjäytyminen johtuu kehon ulkopuolisista tekijöistä, lähinnä tietyistä elintarvikkeista ja tupakoinnista. Tärkeimmät syyt hampaiden pinnalliseen kellastumiseen ovat tupakointi, tanniinia sisältävät elintarvikkeet, kahvi, tee, porkkana, appelsiini ja muut elintarvikkeet. Valkaisu auttaa sinua pääsemään eroon tummumista!

Turvallinen hampaiden valkaisu hammaslääkärissä

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence:

Inman Aligner oikominen