Hammaslääkäreille

Liity johtavien esteettisen hammashoidon asiantuntijoiden joukkoon!

“Esthetic is a branch of philosophy that deals with the nature and expression of beauty – and a conception of what is artistically valid or beautyful”   (American Heritage of the English Language, Fourth Edition)

unnamed-2

Seppo Lindroos
Hammaslääkäri
ESCD:n hallituksen jäsen
Suomen maaedustaja ESCD:ssä

Hyvä hammaslääketieteen ammattilainen

Tervetuloa esteettisen hammashoidon kiehtovaan maailmaan.

European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) on perustettu vuonna 2003.
Järjestön perusti ryhmä kokeneita hammaslääkäreitä, hammasteknikoita ja yliopistojen professoreita eri puolelta Eurooppaa.

Järjestö perustettiin, ei ainoastaan vastaamaan yleisön kasvavaan kiinnostukseen esteettistä hammashoitoa kohtaan, vaan myös lisäämään eurooppalaisten hammaslääketieteen harjoittajien taitoja ja tietämystä esteettisen hammashoidon uusista mahdollisuuksista.

Huipputason koulutusta

Jäsenyys ESCD:ssä takaa sinulle kansainvälisen tason koulutustapahtumia ja muita etuja, joiden avulla vahvistat osaamistasi.
Vuosittainen päätapahtuma on Annual Congress, jossa puhujina on alamme kansainväliset tähdet. Tämän lisäksi kongressissa on korkeatasoinen iltaohjelma, jossa on mahdollisuus verkostoitua kollegojen kanssa.

Vuoden 2018 kongressi järjestettiin aurinkoisessa Lissabonissa. Osallistujia oli yli 800 ja he tulivat 62 eri maasta.

Tämän vuoden kongressi järjestetään Pietarissa  19-21 syyskuuta ja rekisteröinti on nyt käynnissä.

Luvassa taas huipputasoista, kansainvälistä koulutusta esteettisen hammashoidon alalta!

Kongressin kotisivut ja ilmoittautuminen löytyy täältä:

http://estheticonnections.eu/register/

Mitä on esteettinen hammashoito?

Esteettisessä hammashoidossa tiede ja taide yhdistyvät hammashoidoksi. Se ei ole vain tietyn kaavan mukaan suoritettuja toimenpiteitä vaan pitää sisällään kaikki hammashoidon mahdollisuudet tähtäimenään luoda paras esteettinen ja toiminnallinen lopputulos potilaalle.

Useat meistä ajattelevat hampaiden valkaisua tai keraamisia laminaatteja puhuttaessa esteettisestä hammashoidosta, mutta esteettinen hammashoito on paljon muuta.

Taitava ja kokenut esteettisen hoidon hammaslääkäri voi parantaa ulkonäköä, hymyä ja kohentaa näin myös itsetuntoa. Tämän päivän esteettinen hammashoito sisältää kaikki toimivaan ja kauniiseen hymyyn liittyvät toimenpiteet.

ESCD jäsenet ovat sitoutuneet vastuullisen estetiikan käytäntöihin. Tärkein päämäärä on pyrkiä säilyttämään koko elinajan terveys, toiminta ja ulkonäkö. Uskomme, että esteettinen hammashoito täydentää potilaan yleisterveyttä ja suun hyvinvointia eikä siitä ole mitään haittaa tälle tasapainolle. Suosittelemme hoidossa päätöksiä, jotka perustuvat tieteelliseen näyttöön yhdistettynä kliiniseen arviointiin. Kannustamme jäseniämme myös käyttämään edistyksellisiä tekniikoita ja materiaaleja, joiden avulla saavutetaan ennustettava ja pitkäikäinen hoitotulos.

Liity jo tänään johtavien eurooppalaisten esteettisen hammashoidon ammattilaisten joukkoon.

Lisätietoa: http://www.escdonline.eu