Ainutlaatuinen implanttitarjous – 1200 euroa.

Klinikan johtaja Seppo Lindroos valmistelee opetusmateriaalia hammaslääkäreiden koulutukseen ja tarjoamme   projektiin soveltuville potilaille implantin ja kruunun hintaan 1.200 € sisältäen kaikki hoitoon liittyvät kustannukset.

Implanttihoito yleistyy ja siitä on tullut ensisijainen puuttuvan hampaan korvausmenetelmä. Myös hoidonsuunnittelu ja leikkaustekniikka kehittyvät nopeasti. Kolmiulotteinen kartiokeilakuvantaminen ja tietokoneohjattu kirurgia takaavat turvallisen ja onnistuneen hoidon.

Tässä ohjatussa implanttikirurgiassa hammaslääkäri Seppo Lindroos suunnittelee hoidon virtuaalisesti valmiiksi jo ennen toimenpidettä ja implantti asetetaan ohjatusti tarkalleen oikealle paikalleen.

Toimenpide on turvallisempi, nopeampi, kivuttomampi ja tarkempi kuin perinteinen, käsivarainen hammasimplantin asennus.

Varaa maksuton konsultaatioaika tästä tai numerosta 0400 990 750.

Medident valmistelee yhteistyössä alan johtavan teknologiayrityksen Planmecan kanssa hammaslääkärien koulutukseen käytettävää perehdyttämisaineistoa ja tähän tarvitaan 20 hammasimplanttia tarvitsevaa potilasta.

Hoidon suorittaa ja siitä vastaa Hammasklinikka MEDIDENTin johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos.

Lisää tietoa virtuaalisesti ohjatusta keinojuurihoidosta löydät täältä.

Jos haluat lisätietoa voit lähettää sähköpostin osoitteeseen:  implant@medident.fi

Voit myös soittaa numeroon  0400-990 750 saadaksesi lisätietoa.

Varaa aikasi viimeistään 31.10.2020 mennessä.


Hammasklinikka MEDIDENT on esteettisen hammashoidon ja keinojuurihoidon edelläkävijä. Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin. Hammasklinikka Medidentin laatutyö on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan.