Esteettinen hammashoito

Medident tarjoaa esteettisen hammashoidon huippuosaamista Helsingin keskustassa. Esteettisen hammashoidon toimenpiteet on kehitetty parantamaan hymysi ulkonäköä korjaamalla lohjennut, säröillyt, tummunut tai väärässä asennossa oleva hammas. Voit valita erilaisia esteettisen hammashoidon tekniikoita kuten hampaan värinen komposiittipaikka-aine tai keraaminen laminaatti, joiden avulla hampaasi voidaan korjata ja palauttaa kaunis ja toimiva hymy.

Seppo Lindroos on Hammasklinikka Medidentin johtaja ja perustajajäsen. Hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus vaativasta hammashoidosta ja hän on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt arvostetun eurooppalaisen ESCD-järjestön (European Society of Cosmetic Dentistry) tiukat sertifiointivaatimukset esteettisessä hammashoidossa.

Esteettisen hammashoidon menetelmät

Esteettisen hammashoidon toimenpiteillä voidaan hymysi palauttaa toiveittesi mukaiseksi on kysymyksessä sitten pieni korjaus hampaassa tai laajempi ongelma, kuten vaikea hampaiden värjäytyminen, puuttuvan hampaan korvaaminen tai rako hampaiden välissä.

Seuraavassa on luettelo yleisimmistä esteettisen hammashoidon menetelmistä:

 • Sidostustekniikka:  Hammas korjataan esteettisellä komposiittipaikka-aineella, joka voidaan sävyttää ja kiillottaa jolloin saadaan täysin oman hampaan näköinen lopputulos.
 • Ienmuotoilu: Jos ikenesi reunat ovat joko liian alhaalla tai liian ylhäällä tai hampaiden ienreunat ovat eri tasoilla etkä ole tyytyväinen hymyysi voidaan kaunis hymysi  palauttaa ienplastiikkaleikkauksen avulla.
 • Keraamiset laminaatit: Hampaan etupinta voidaan päällystää esteettisellä, keraamisella laminaatilla, jonka avulla voidaan korjata lohkeamia, rakoja hampaiden välissä ja luoda vaaleampi, luonnollinen hymy.
 • Hampaiden valkaisu: Valkaisu voidaan tehdä joko tehokkaan klinikkavalkaisun avulla vastaanotolla tai kotona tehtävillä valkaisulusikoilla.

Esteettinen hammashoito, Korjaavat menetelmät

Hampaiden ulkonäköä parantavien toimenpiteiden lisäksi seuraavia esteettisen hammashoidon menetelmiä voidaan käyttää pahasti reikiintyneen, vaurioituneen tai puuttuvan hampaan korvaamiseksi.

 • Kruunut: Keraamisella hammaskruunulla voidaan korjata pahasti reikiintynyt tai vaurioitunut hammas kestäväksi ja luonnollisen näköiseksi.
 • Silta: Puuttuva hammas voidaan korvata naapurihampaisiin tukeutuvalla sillalla.
 • Hampaan värinen paikka: Komposiittimateriaalit ovat kehittyneet nopeasti ja niiden avulla voidaan hammas paikata alkuperäisen muotoiseksi ja väriseksi.
 • Keinojuuret eli implantit: Puuttuva hammas korvataan useimmiten keinojuurella ja siihen tukeutuvalla esteettisellä kruunulla.
 • Inlay / onlay:  Kestävä ja luonnollisen näköinen keraaminen täyte on paras menetelmä korjata lohjennut tai laajasti paikattu hammas.

Hampaiden oikominen

Hampaiden oikomistoimenpiteet ovat osa esteettistä hammashoito ja parantavat hampaiston symmetriaa, toimivuutta ja ulkonäköä.

 • Inman Aligner: Menetelmässä käytetään vain yhtä irrotettavaa kojetta, mikä tekee prosessista nopean ja miellyttävän käyttää.
 • Perfect Smile Clear Aligner:  Lähes näkymättömillä kalvoilla suoritettu ortodonttinen menetelmä hampaiden oikomiseen aikuisille, jotka haluavat välttää kiinteät oikomisraudat.

Maksuton konsultaatio

Medident on esteettisen hammashoidon klinikka ja hammaslaminaattien lisäksi palveluihimme kuuluu mm. hampaiden oikominen ilman rautoja ja hammasimplantit.

Mikäli haluat kuulla hammaslaminaateista tai muista esteettisen hammashoidon palveluistamme lisää, ole rohkeasti yhteydessä!
Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri joka on saanut ESCD:n sertifioinnin esteettisessä hammashoidossa.

Lisätietoja maksuttomasta konsultaatiosta saat täältä. Voit myös siirtyä suoraan ajanvaraussivustolle täältä!

Tutustu esteettiseen hammashoitoon klikkaamalla linkkiä: http://yoursmilebecomesyou.com/cosmetic-dentistry/a>

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: