Seppo Lindroos

Seppo Lindroos on Hammasklinikka Medidentin johtaja ja perustajajäsen. Hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus vaativasta hammashoidosta ja hän on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt arvostetun eurooppalaisen ESCD-järjestön (European Society of Cosmetic Dentistry) tiukat sertifiointivaatimukset esteettisessä hammashoidossa.

Lindroos toimii myös kansainvälisenä luennoitsijana hammasimplanttien ja esteettisen hammashoidon alalla.

Seppo Lindroos Worlds Top 100 dentist

Arvovaltainen amerikkalainen terveydenhoitoalan järjestö The Global Summits Institute valitsi Seppo Lindroosin kansainväliseen maailman parhaiden hammaslääkäreiden, The World’s Top 100 Doctors in Dentistry -ryhmään.

Lindroos on palkittu myös hammaslääketieteen “Oscar” palkinnolla tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta työstään hammaslääketieteen alalla.

Medident on palkittu edelläkävijyydestä ja innovatiivisuudesta

Seppo Lindroosin johtama Hammasklinikka Medident on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan. Medident tarjoaa esteettisen hammashoidon huippuosaamista Helsingin keskustassa.

Medident on ystävällinen ja lämminhenkinen hammasklinikka Helsingin Kruununhaassa.

Hammasklinikka Medidentin johtaja Seppo Lindroos.

”Kaunis hymy kuuluu kaikille iästä riippumatta”, sanoo Hammasklinikka Medidentin johtaja Seppo Lindroos.

Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin. Hammasklinikka Medident on palkittu edelläkävijyydestä ja innovatiivisuudesta.

Varaa aika Seppo Lindroosille