Digitaalisesti ohjattu implanttihoito

Hammasklinikka Medident tarjoaa nyt potilailleen uusinta hammasimplanttitekniikkaa keinojuurihoidoissa. Käytämme implanttien asennuksessa kolmiulotteista röntgenkuvantamista ja digitaalista suun skannausta jonka avulla voimme taata äärimmäisen tarkan ja turvallisen leikkaustuloksen.

Tämän uuden tekniikan avulla voimme tarjota potilaillemme turvallisempaa, tarkempaa ja kivuttomampaa implanttihoitoa. Digitaalisesti ohjattu implanttikirurgia vaatii myös vähemmän hoitokäyntejä ja toipuminen on nopeampaa.

Digitaalisesti ohjattu implanttihoito

Medidentin johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos käyttää työssään täysin digitaalisesti ohjattua implanttikirurgiaa. Yhdistämällä digitaalinen, kolmiulotteinen röntgenkuvantaminen, 3D skannaus ja ohjaintulostus voidaan laatia virtuaalinen hoitonsuunnitelma ja tulostaa leikkausohjain toimenpidettä varten. Implantin asennus ei ole koskaan ollut näin turvallista ja tarkkaa. Digitaalisesti ohjattu implanttikirurgia on paras tapa korvata hammas on kyseessä sitten yksittäinen puuttuva hammas tai vaikkapa kokonaan hampaaton leuka.

Kaikissa keinojuurihoidoissa implantti asennetaan leukaluuhun, jolloin se korvaa poistetun hampaan juuren. Keinojuureen voidaan sitten kiinnittää yksittäinen kruunu tai useamman implantin varaan silta. Perinteisessä leikkaustekniikassa ien joudutaan avaamaan ja irrottamaan leukaluusta jotta implantti voidaan asentaa oikeaan asentoon. Digitaalisesti ohjatussa menetelmässä tältä vältytään.

Uusimmassa KKTT –kuvauksessa (kartiokeilatietokonetomografia) voidaan luoda kolmiulotteinen kuva hampaista ja leukaluusta. KKTT teknologia on turvallisin ja tehokkain tutkimusmenetelmä ja se on muodostanut uuden laatustandardin implanttikirurgian suunnitteluun. Yhdistettynä KKTT -kuva suukameran avulla tehtyyn digitaaliseen jäljennökseen voidaan jo ennen toimenpidettä tulostaa kirurginen ohjain. Ohjaimen avulla asennetaan keinojuuri tarkasti oikealle paikalleen eikä ientä tarvitse leikata auki.

Lue Helsingin Sanomien artikkeli Medidentin digitaalisesti ohjatusta implanttihoidosta.

Varaa maksuton konsultaatioaika hammaslääkäri Seppo Lindroosille kuullaksesi miten helppoa ja kivutonta on nykyaikainen implanttihoito tästä.

Varaa aika jo tänään! puh. 0400 990 750

Ota yhteyttä

As a proof of our excellence: