Täydellinen hymy – haluatko sellaisen?

Monet tutkimukset osoittavat, että kiinnitämme paljon huomioita muiden ihmisten hampaisiin ja hymyyn. Hymy on usein ensimmäinen asia, johon katseemme osuu vieraassa ihmisessä.

Kaunis hymy ei ainoastaan näytä hyvältä vaan tuo sinulle myös lisää itseluottamusta. Uusien esteettisen hammashoidon menetelmiemme avulla voit saada unelmiesi hymyn, joka vaikuttaa niin työyhteisössäsi kuin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Hymyn korjaaminen ja parantaminen on yksi tärkeimpiä muutoksia, joilla voidaan vaikuttaa koko olemukseesi. Tätä varten olen kehittänyt erinomaisen menetelmän – Perfect Smile konseptin – täydellisen hymyn saavuttamiseksi.

Katso peiliin ja arvioi miltä hymysi näyttää. Kiinnitä huomiota hampaittesi lisäksi ikenen muotoon ja kuntoon sekä purentaan. Perfect Smile konseptin avulla voidaan kunnostaa purenta niin, että sinulla on miellyttävä ja mukava tunne suussasi ja voit syödä mitä haluat. On tärkeää että myös ikenesi ovat terveet ja muodostavat kauniin, tasapainoisen kehyksen hampaillesi.

Määritä mistä et pidä hymyssäsi. Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi tummat paikat, värjäytyneet, tummentuneet tai väärässä asennossa olevat hampaat sekä lohkeamat ja raot hampaissa.

Ennen hoitoa
Hoidon jälkeen

Perfect Smile konseptin mahdollisuudet muuttaa hymyäsi

Perfect Smile konseptin avulla voimme kunnostaa purenta, muotoilla ienreunat  niin, että ne muodostavat harmonisen tasapainon hymyysi ja kunnostaa hampaat saadaksesi hymyn johon olet tyytyväinen.

Ienmuotoiluleikkauksella voidaan palauttaa hampaiden symmetria. Lohkeamat voidaan korjata hampaan värisellä, esteettisellä sidostamistekniikalla. Värjäytyneet hampaat voidaan helposti puhdistaa ja valkaista, jolloin saat raikkaan ja kauniin ulkonäön hymyllesi.

Meillä on käytössämme useita hoitovaihtoehtoja täydellisen muodonmuutoksen toteuttamiseen ja hymysi kunnostamiseen. Voimme käyttää yksinkertaisimpia, nopeimpia ja edullisimpia hoitoja reikiintyneiden tai värjääntyneiden hampaiden kunnostamiseen. Tai voimme tehdä vaativampia, koko hampaiston kunnostamiseen tähtääviä toimenpiteitä.

Uudessa konseptissani kutsun sinut mukaan uuden hymysi suunnitteluun. Voimme jopa näyttää sinulle, miltä uusi hymysi tulee näyttämään koskematta hampaisiisi. Digitaalisen kuvantamisen ja vahausmallien avulla määrittelemme sinulle parhaiten sopivan hampaiden ulkonäön. Tätä mallinnusta käytetään sitten väliaikaisten rakenteiden valmistuksessa joiden avulla varmistetaan niin ulkonäölliset  asiat kuin uuden hymyn toiminnallisuus. Kun olet tyytyväinen, määritämme yhdessä kokeneen keraamikkomme kanssa hampaittesi lopulliset värisävyt.

Tule meille esteettisen hammashoidon konsultaatioon, niin kerromme miten voimme suoristaa hampaasi, valkaista ne tai jopa uudelleen muotoilla ne saadaksesi hymyn, johon olet tyytyväinen ja josta voit olla ylpeä!

Lisätietoja maksuttomasta konsultaatiosta saat täältä. Voit myös siirtyä suoraan ajanvaraussivustolle täältä!