Kivuttomampi implanttihoito on mahdollista tämän uuden tekniikan avulla

Digitaalisesti ohjattu leikkausmenetelmä on paras tapa korvata hammas on kyseessä sitten yksittäinen puuttuva hammas tai vaikkapa kokonaan hampaaton leuka. Digitaalisesti ohjattu leikkausmenetelmä on myös kivuttomampi implanttihoito.

Medident tarjoaa nyt potilailleen uusinta tekniikkaa hammasimplanttihoidoissa. Medidentin johtava hammasteknologian asiantuntija Seppo Lindroos kertoo, että Medidentissä hyödynnettävä mini-invasiivinen, eli kudosta säästävä leikkausmenetelmä on turvallinen, nopea, tarkka ja kivuton.

Hammasimplanttikirurgia vaatii nykyään myös vähemmän hoitokäyntejä ja toipuminen on nopeampaa.

– Implantin asennus ei ole koskaan ollut näin turvallista ja tarkkaa. Tietokoneohjattu, kivuttomampi implanttihoito tekee toimenpiteestä potilaalle myös miellyttävämpää, ja toipuminen on nopeampaa, Lindroos sanoo.

Ymmärrän, että potilasta voi kovastikin jännittää hammasimplantin asennus. Tätä varten kehitimme potilaan huomioonottavan hoitokonseptin tehdäksemme käynnin mahdollisimman miellyttäväksi ja kivuttomaksi.

Hammasimplantilla korvattu hammas on luonnollisen näköinen ja tuntuu omalta hampaalta. Seppo Lindroos rohkaisee kymmenien vuosien kokemuksella potilaita hammasimplanttihoitoon, joka on kehittynyt valtavasti viime vuosina. 

Hoitoa ei myöskään tarvitse jännittää. Lääkärin kanssa voi aina myös keskustella pelkoa lievittävistä keinoista. Esimerkiksi suun kautta otettava rauhoittava esilääke voi auttaa alkuvaiheessa, jos pelko on paha.

Katso video, jossa Medidentin potilaat kertovat kivuttomasta hoidosta

Lue myös: Helsingin Sanomien artikkeli Medidentin digitaalisesti ohjatusta implanttihoidosta (maksumuuri)