Kaunis hymy parantaa ensivaikutelmaa myös etätöissä

Me kaikki tiedämme kuinka suuri merkitys ensivaikutelmalla on. Teetpä töitä omassa yrityksessäsi, toisen palveluksessa tai freelancerina, on kauniilla hymyllä suuri vaikutus jokapäiväiseen elämään. Kaunis hymy parantaa ensivaikutelmaa myös etätöissä

Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että ihmisen ulkonäkö voi vaikuttaa myös hänen menestykseensä ammattiuralla. Hyvin pukeutunut, itsestään huolta pitävä henkilö herättää luottamusta ja hänen on myös helpompi menestyä urallaan. Keskustellessaan työhaastattelun aikana tai pitäessään esitystä yrityksen kokouksessa, ihmisen suu vetää läsnäolijoiden katseet puoleensa ja terveet, kauniit hampaat huomataan aina.

Lisääntynyt etätyö on vielä lisännyt tätä koska ainoa asia joka meistä tietokoneen ruudulla näkyy on kasvot ja kasvoista suuren osan muodostaa hammasrivistömme. Monilla on kuitenkin hampaissa kohtia, jotka he mieluummin peittäisivät.

Jos et ole tyytyväinen hymysi ulkonäköön voimme Hammasklinikka Medidentissä auttaa sinua.
Korkeasti koulutettu tiimimme tarjoaa kaikki hammashoidon palvelut viimeisillä teknikoilla, jotka ovat tarpeen suusi terveyden ja hymysi ulkonäön parantamiseksi.

Seuraavassa muutamia hoitoja hymysi parantamiseksi.

Hammasimplantit

Hammasimplanttihoidossa leukaluuhun asetetaan titaaninen juuri joka korvaa puuttuvan hampaan juuren. Hammasimplanttiin kiinnitetään yksilöllisesti valmistettu hammaskruunu. Lopputulos on luonnollinen – hammasimplantti näyttää ja tuntuu omalta hampaalta.

Hammaslaminaatit

Hampaat voivat olla syystä tai toisesta lohjenneet tai säröilleet ja harmitusta voi aiheuttaa myös väärässä asennossa oleva tai väriltään tummunut hammas. Hammaslaminaatit ovat ohuita, keraamisia kuoria, jotka on suunniteltu ja valmistettu yksilöllisesti peittämään hampaan pinnan. Hammaslaminaattien avulla voidaan muuttaa hampaan ulkonäköä, väriä, muotoa, kokoa, asentoa, hampaan pinnan muotoa ja kiiltoa. Näin saadaan vaurioitunut hammas jälleen kestäväksi ja luonnollisen näköiseksi.

Keraamiset kruunut

Hampaan kruunuosalla tarkoitetaan hampaan näkyvää osaa. Jos tämä on vaurioitunut voidaan se parhaiten korjata hammaskruunulla. Hammaskruunun avulla voidaan vaurioitunut hammas korjata kestäväksi ja kauniin näköiseksi. Hammaskruunu valmistetaan nykyään useimmiten keramiasta ja kruunu kiinnitetään pysyvästi hampaan luonnolliseen juureen. Näin hammas saadaan kestäväksi ja mukaan purentaan ja se toimii kuten oma terve hammas.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisuun on olemassa kolme erilaista menetelmiä; kotivalkaisu, vastaanotolla suoritettu klinikkavalkaisu ja näiden yhdistelmä kombinaatiovalkaisu. Paras ja turvallisin tulos saavutetaan kombinaatiovalkaisulla.

Hampaiden oikominen

Hampaat voidaan nopeasti suoristaa lähes näkymättömästi. Hampaiden oikominen on perinteisesti tehty ns. kiinteillä kojeilla eli hampaan pintaan kiinnitetyillä metallisilla kiinnikkeillä ja niihin kiinnitetyillä teräslangoilla. Uusilla, lähes huomaamattomilla menetelmillä hampaiden oikominen tapahtuu huomaamattomasti. Näissä hoidoissa läpinäkyvillä, muovisilla oikomiskalvoilla voidaan hampaat oikoa tehokkaasti ja miellyttävästi.

Säännölliset hammastarkastukset

Säännölliset hammaslääkärin suorittamat tarkastukset ja hyvä suuhygienia voivat estää useimmat hammassairaudet. On myös tärkeää käydä suuhygienistin vastaanotolla kaksi kertaa vuodessa perusteellisessa puhdistuksessa jolloin myös hampaiden kotihoito on helpompaa.

Katso video, jossa Medidentin potilaat kertovat kivuttomasta hoidosta