Kaunis hymy iästä riippumatta

Väestön ikääntyessä näen vastaanotollani yhä enemmän ihmisiä,  joilta puuttuu yksi tai useampi hammas tai joilla on huonokuntoisia, hymyä rumentavia hampaita. Myös hammaskaari on voinut iän mukana ahtautua ja hampaat ovat väärässä asennossa.

Nykyaikaisen hammashoidon ansiosta ei ole kuitenkaan mitään estettä hoitaa näitä ongelmia helposti ja kivuttomasti – iästä riippumatta.

Kiitos kehittyneiden tekniikoiden hampaiden korvaus keinojuurilla, hampaiden oikominen näkymättömillä oikomiskalvoilla ja kunnostaminen keraamisilla laminaateilla tai kruunuilla on nyt mahdollista missä iässä tahansa.

Esteettisen hammaslääketieteen uusimmat tekniikat voivat palauttaa nuoruuden hymysi ja se on helpompaa kuin uskotkaan. On tosiasia että emme voi pysäyttää ikääntymistä, mutta se ei tarkoita, että meidän olisi hyväksyttävä ikääntymisen tuomat muutokset. Voimme palauttaa sinulle nuorekkaan hymysi.

Voit varata hammaslääkäri Seppo Lindroosille maksuttoman konsultaatioajan kätevästi suoraan nettiajanvarauksestamme  täältä!

Alla on esitelty muutamia hoitovaihtoehtoja hymysi kunnostamiseksi.

Hammasimplantit eli keinojuuret palauttavat kauniin hymyn iästä riippumatta

Jo yksi puuttuva hammas voi pilata kauniin hymyn ja aiheuttaa muutoksia purentatasapainossa. Useamman hampaan puuttuminen heikentää purentakykyä ja saattaa näin estää täyspainoisen ravinnon pureksimisen. Usein tämä tasapaino on menetetty puuttuvan hampaan tai vanhojen, irronneiden paikkojen vuoksi.

Hammasimplantti eli keinojuurihoito on kestävin ja pitkäaikaisin menetelmä puuttuvien hampaiden korvaukseen ja purentatasapainon palauttamiseen. Näin estetään myös muiden hampaiden menetys.

Hammasimplanteilla voidaan parantaa puuttuvien hampaiden aiheuttama toiminnallinen ja ulkonäöllinen ongelma, palauttaa itsetunto ja parantaa elämän laatua.

Hampaiden valkaisu

Nopein tapa kohentaa hymyä on ammattimainen valkaisu. Valkaisu poistaa värjäytymät ja palauttaa hymysi alkuperäisen raikkauden.

Hammaslaminaatit

Luonnollinen, kaunis hymy on yksi halutuimmista ulkonäön piirteistä. Valitettavasti monet ihmiset kärsivät hampaittensa huonosta kunnosta ja ulkonäöstä. Hampaat voivat olla kuluneet, niiden väri epätyydyttävä, niissä voi olla lohkeamia tai ne voivat olla väärässä asennossa.

Lopputuloksena on luonnollisen kaunis hammas.
Koska laminaatit valmistetaan yksilöllisesti jokaiselle potilaalle on lopputulosta mahdotonta erottaa oman hampaan väristä.

Laminaattien avulla voidaan korjata hyvinkin tummat hampaat kauniin valkoisiksi.
Hampaiden asentovirheet tai raot hampaiden välissä voidaan myös helposti korjata laminaattien avulla.

Keraamiset kruunut ja sillat

Hampaiden narskuttelu, muuttunut purenta, vanhat paikat ja hampaan reikiintyminen voivat johtaa purennan madaltumiseen, hampaan murtumiseen tai lohkeamiseen.

Kruunuja ja siltoja käytetään tilanteissa, joissa hammas on lohjennut, pahoin reikiintynyt tai jouduttu poistamaan.

Kruunulla voidaan palauttaa yksittäisen, vahingoittuneen hampaan alkuperäinen muoto ja toiminta kun taas sillalla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas.

Hampaiden oikominen iästä riippumatta

Hampailla on taipumus pyrkiä siirtymään paikaltaan koko elämän ajan. Pieni siirtyminen voi vuosien varrella muuttua pahemmaksi haitaten ulkonäköä. Ahtautuminen voi siirtää hampaita pois rivistä niin paljon, että myös purenta voi muuttua ja aiheuttaa ongelmia.

Hampaiden oikominen voidaan tehdä missä iässä tahansa ja nykyisin myös ilman perinteisiä rautoja. Tietokoneohjatulla tekniikalla hampaisiin valmistetaan läpinäkyvät, helposti irrotettavat oikomiskalvot. Monissa tapauksissa hampaat voidaan oikoa huomaamattomasti jo muutamassa kuukaudessa.

Maksuton konsultaatio

Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri joka on saanut ESCD:n sertifioinnin esteettisessä hammashoidossa.

Voit varata hänelle maksuttoman konsultaatioajan kätevästi suoraan nettiajanvarauksestamme  täältä!

Tule meille esteettisen hammashoidon konsultaatioon kuullaksesi hoitomenetelmistä joilla saat hymyn, johon olet tyytyväinen ja josta voit olla ylpeä!