Hammaslaminaatit eli keraamiset kuoret

Miten hammaslaminaatit valitaan ja mitä ne oikeastaan ovat?

Lyhyesti sanottuna hammaslaminaatit ovat ohuen ohuita keraamisia pinnoitteita hampaan etupinnan päällä.  Medidentissä valmistamme hammaslaminaatit yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle hänen omia hampaitaan mukaillen ja käytämme vain alan parhaita materiaaleja ja menetelmiä.

Digitaalisen tietokoneohjelmamme avulla simuloin, miltä eri hoitovaihtoehdot näyttävät juuri sinun hymyssäsi. Hampaittesi lähtökunnosta riippuen valitsen sopivimman menetelmän korjata hampaasi. Hammaslaminaattien valmistustekniikat ovat kehittyneet nopeasti ja lhammasaminaatit ovat ohuempia ja kestävämpiä kuin aiemmin. Määrätyissä tilanteissa hammasta ei tarvitse hioa lainkaan ennen hammaslaminaatin kiinnitystä. Huolellisesti valmistettu hammaslaminaatti palauttaa hampaan luonnollisen kauneuden.

Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri joka on saanut ESCD:n sertifioinnin esteettisessä hammashoidossa.   Voit varata hänelle maksuttoman konsultaatioajan kätevästi suoraan nettiajanvarauksestamme täältä!

Kenelle suosittelen hammaslaminaatteja?

Hammaslaminaatti on yksi tehokkaimmista ja myös suosituimmista esteettisen hammashoidon menetelmistä ja hammaslaminaattia voidaan käyttää monenlaisten hammasongelmien hoitamiseen. Yleisimmät niistä ovat:

  • Lohjennut tai vahingoittunut hammas
  • Väärässä asennossa oleva tai väärän muotoinen hammas
  • Rako hampaiden välissä
  • Tummentunut tai värjääntynyt hammas
  • Kulunut hammas

Epätasainen tai kulunut hammasrivistö voi aiheuttaa itsetunto-ongelmia, kun oma hymy ei tunnukaan riittävän kauniilta. Hampaat on onneksi mahdollista korjata kauniin tasaisiksi ja valkoisiksi hammaslaminaattien avulla. Oikein tehty hammaslaminaatti on valmistettu kiiltäväpintaisesta, omaa hammasta muistuttavasta materiaalista ja se säilyttää ajan kuluessa värinsä.

Hammasaminaattien hoito on myös superhelppoa – käytännössä huollat niitä, kuten huoltaisit omia alkuperäisiä hampaitasi! Ammattitaitoiset suuhygienistimme opastavat ja auttavat jokaista asiakasta henkilökohtaisesti laminaattien oikeaoppisessa huoltamisessa.

Hammaslaminaattihoidon kustannukset vaihtelevat riippuen tapauksesta ja käytettävästä menetelmästä. Tämän vuoksi on tärkeää keskustella kokeneen esteettiseen hammashoitoon perehtyneen hammaslääkärin kanssa eri hoitovaihtoehdoista ennen hoidon aloittamista.

Mikäli haluat kuulla hammaslaminaateista lisää, ole rohkeasti yhteydessä!

Maksuton konsultaatio

Varaa nyt maksuton konsultaatiokäynti hammaslääkäri Seppo Lindroosille selvittääksesi millainen hammaslaminaattihoito sopii sinulle parhaiten.

Kerromme miten voit saada hymyn, johon olet tyytyväinen ja josta voit olla ylpeä!

Voit siirtyä suoraan ajanvaraussivustolle täältä!

Saat halutessasi ajan myös puhelimitse  0400 990 750.