Hammasimplantti ja kruunu alk. 1100 € (norm. 2840 €)

Ainutlaatuinen hammasimplanttitarjous alk. 1100 euroa

Ohjatussa implanttikirurgiassa hammaslääkäri Seppo Lindroos suunnittelee hoidon virtuaalisesti valmiiksi jo ennen toimenpidettä ja hammasimplantti asetetaan ohjatusti tarkalleen oikealle paikalleen.

Varaa maksuton konsultaatio joulukuun loppuun mennessä.

Hammasimplanttihoito yleistyy ja siitä on tullut ensisijainen puuttuvan hampaan korvausmenetelmä. Myös hoidonsuunnittelu ja leikkaustekniikka kehittyvät nopeasti. Kolmiulotteinen kartiokeilakuvantaminen ja tietokoneohjattu kirurgia takaavat turvallisen ja onnistuneen hammasimplanttihoidon.

Toimenpide on turvallisempi, nopeampi, kivuttomampi ja tarkempi kuin perinteinen, käsivarainen hammasimplantin asennus.

Klinikan johtaja Seppo Lindroos valmistelee opetusmateriaalia hammaslääkäreiden koulutukseen ja tarjoamme hammasimplanttihoidon projektiin soveltuville potilaille hammasimplantin ja kruunun hintaan alkaen 1 100 € sisältäen kaikki hoitoon liittyvät kustannukset.

Varaa maksuton konsultaatio Seppo Lindroosille nettiajanvarauksestamme tästä tai numerosta 0400 990 750.

Ainutlaatuinen hammasimplanttitarjous

Medident valmistelee yhteistyössä alan johtavan teknologiayrityksen Planmecan kanssa hammaslääkärien koulutukseen käytettävää perehdyttämisaineistoa ja tähän tarvitaan 20 hammasimplanttia tarvitsevaa potilasta.

Nyt ainutlaatuinen hammasimplanttitarjous: alkaen 1100 euroa. Hoidon suorittaa ja siitä vastaa Hammasklinikka MEDIDENTin johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos.

Varaa maksuton konsultaatioaika.

Lisää tietoa virtuaalisesti ohjatusta keinojuurihoidosta löydät täältä.

Jos haluat lisätietoa voit lähettää sähköpostin osoitteeseen: implant@medident.fi

Voit myös soittaa numeroon 0400 990 750 saadaksesi lisätietoa.

Maksuton konsultaatio

Hammasimplanttihoidon lopulliseen hintaan vaikuttavat myös yksilölliset tekijät, kuten esimerkiksi tarve luusiirteille. Hoidon hinta-arvio voidaan määritellä tarkasti vasta hammaslääkärin tekemän yksilöllisen hoitosuunnitelman perusteella.

Konsultaatiokäynnillä sinulle laaditaan hoitosuunnitelma ja saat arvion hoidon hinnasta.

Varaa aikasi viimeistään 30.10.2023 mennessä.