Haluatko täysin suorat hampaat?

Haluatko oikoa hampaasi?

On monia syitä siihen, miksi ihmiset ovat tyytymättömiä hymyynsä. Mutta hyvä uutinen on se, että nykyaikainen esteettinen hammashoito tarjoaa monia hoitomuotoja, joilla jokainen voi saavuttaa haluamansa – täydellisen hymyn.

Suorat hampaat uusilla hoitomuodoilla; Invisalign ja Clear Aligner

On paljon ihmisiä, joille luonto ei ole antanut kaunista, tasaista hammasrivistöä. Yhä useammat heistä ovat hyötyneet uusista, lähes näkymättömistä oikomismenetelmistä kuten Clear Aligner ja Invisalign. Niissä käytetään läpinäkyviä, helposti irrotettavia muovisia muotteja, jotka on valmistettu juuri sinun hampaittesi oikomiseen.

Niissä ei käytetä metallia eikä kiinnikkeitä hampaisiin. Ne siirtävät hellästi hampaasi oikeaan asentoon asteittain, ja ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vaihtaa oikomiskalvo noin kahden viikon välein.

Muutaman kuukauden aikana kalvot siirtävät hampaasi suunniteltuun, oikeaan asentoon ja lopputuloksena on kaunis, tasapainoinen hymy.

Miten kalvot toimivat?

Kalvoja pidetään suurin osa päivää. Ne voidaan helposti poistaa esimerkiksi ruokailun ajaksi. Näin myös hampaiden puhdistus on huomattavasti helpompaa kuin perinteisessä, kiinteillä kojeilla oikomisessa.

Jo monet miljoonat potilaat kautta maailman ovat hyötyneet irrotettavien oikomiskalvojen eduista koska ne ovat mukavat pitää, lähes näkymättömät ja ne voidaan tarvittaessa irrottaa – helposti ja vaivattomasti. Niiden avulla saadaan aikaiseksi kaunis, suora hymy häiritsemättä suuremmin elämää hoidon aikana.

Jos sinua vaivaa hymysi, jossa osa hampaista ei ole oikeassa asennossa, ota rohkeasti yhteyttä. Etsimme sinulle oikean hoitomuodon, jolla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn!

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.