Digitaalisesti ohjattu hammasimplanttihoito

Hammasklinikka Medident tarjoaa nyt potilailleen uusinta hammasimplanttitekniikkaa keinojuurihoidoissa. Medidentin johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos käyttää työssään täysin digitaalisesti ohjattua hammasimplanttikirurgiaa, jonka avulla voidaan taata äärimmäisen tarkka, turvallinen ja kivuttomampi leikkaustulos. Digitaalisesti ohjattu hammasimplanttikirurgia vaatii myös vähemmän hoitokäyntejä ja toipuminen on nopeampaa.

Yhdistämällä digitaalinen, kolmiulotteinen röntgenkuvantaminen, 3D-skannaus ja ohjaintulostus voidaan laatia virtuaalinen hoitosuunnitelma ja tulostaa leikkausohjain toimenpidettä varten. Hammasimplantin asennus ei ole koskaan ollut näin turvallista ja tarkkaa. Digitaalisesti ohjattu hammasimplanttikirurgia on paras tapa korvata hammas on kyseessä sitten yksittäinen puuttuva hammas tai vaikkapa kokonaan hampaaton leuka.

Kaikissa hammasimplanttihoidoissa keinojuuri asennetaan leukaluuhun, jolloin se korvaa poistetun hampaan juuren. Hammasimplanttiin voidaan sitten kiinnittää yksittäinen kruunu tai useamman hammasimplantin varaan silta. Perinteisessä leikkaustekniikassa ien joudutaan avaamaan ja irrottamaan leukaluusta jotta hammasimplantti voidaan asentaa oikeaan asentoon. Digitaalisesti ohjatussa menetelmässä tältä vältytään.

Kirurginen ohjain asettaa hammasimplantin tarkasti oikealle paikalleen

Uusimmassa KKTT-kuvauksessa (kartiokeilatietokonetomografia) voidaan luoda kolmiulotteinen kuva hampaista ja leukaluusta. KKTT-teknologia on turvallisin ja tehokkain tutkimusmenetelmä ja se on muodostanut uuden laatustandardin hammasimplanttikirurgian suunnitteluun.

Yhdistettynä KKTT-kuva suukameran avulla tehtyyn digitaaliseen jäljennökseen voidaan jo ennen toimenpidettä tulostaa kirurginen ohjain. Ohjaimen avulla asennetaan hammasimplantti tarkasti oikealle paikalleen eikä ientä tarvitse leikata auki. Tämä on uusinta hammasimplanttitekniikkaa keinojuurihoidoissa.

Lue tästä Helsingin Sanomien artikkeli Medidentin digitaalisesti ohjatusta hammasimplanttihoidosta.

Maksuton konsultaatio Helsingissä

Varaa maksuton konsultaatioaika hammaslääkäri Seppo Lindroosille kuullaksesi miten helppoa ja kivutonta on nykyaikainen hammasimplanttihoito.

Sopiva hoito ja hinta arvioidaan ilmaisen konsultaation yhteydessä. Hammasimplantilla voidaan turvallisesti korvata puuttuva hammas. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja tuntuu omalta hampaalta.

Saat helpoiten ajan maksuttomaan konsultaatioon hammaslääkäri Seppo Lindroosille nettiajanvarauksestamme. Voit myös soittaa numeroon 0400 990 750.

Varaa tästä maksuton konsultaatio