Digitaalisesti ohjattu implanttihoito

Hammasklinikka Medident tarjoaa nyt potilailleen uusinta hammasimplanttitekniikkaa keinojuurihoidoissa. Medidentin johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos käyttää työssään täysin digitaalisesti ohjattua implanttikirurgiaa jonka avulla voidaan taata äärimmäisen tarkka, turvallinen ja kivuttomampi leikkaustulos. Digitaalisesti ohjattu implanttikirurgia vaatii myös vähemmän hoitokäyntejä ja toipuminen on nopeampaa.

Yhdistämällä digitaalinen, kolmiulotteinen röntgenkuvantaminen, 3D-skannaus ja ohjaintulostus voidaan laatia virtuaalinen hoitosuunnitelma ja tulostaa leikkausohjain toimenpidettä varten. Implantin asennus ei ole koskaan ollut näin turvallista ja tarkkaa. Digitaalisesti ohjattu implanttikirurgia on paras tapa korvata hammas on kyseessä sitten yksittäinen puuttuva hammas tai vaikkapa kokonaan hampaaton leuka.

Kaikissa keinojuurihoidoissa implantti asennetaan leukaluuhun, jolloin se korvaa poistetun hampaan juuren. Keinojuureen voidaan sitten kiinnittää yksittäinen kruunu tai useamman implantin varaan silta. Perinteisessä leikkaustekniikassa ien joudutaan avaamaan ja irrottamaan leukaluusta jotta implantti voidaan asentaa oikeaan asentoon. Digitaalisesti ohjatussa menetelmässä tältä vältytään.

Uusimmassa KKTT-kuvauksessa (kartiokeilatietokonetomografia) voidaan luoda kolmiulotteinen kuva hampaista ja leukaluusta. KKTT-teknologia on turvallisin ja tehokkain tutkimusmenetelmä ja se on muodostanut uuden laatustandardin implanttikirurgian suunnitteluun. Yhdistettynä KKTT -kuva suukameran avulla tehtyyn digitaaliseen jäljennökseen voidaan jo ennen toimenpidettä tulostaa kirurginen ohjain. Ohjaimen avulla asennetaan keinojuuri tarkasti oikealle paikalleen eikä ientä tarvitse leikata auki.

Lue tästä Helsingin Sanomien artikkeli Medidentin digitaalisesti ohjatusta implanttihoidosta.

Varaa maksuton konsultaatioaika hammaslääkäri Seppo Lindroosille kuullaksesi miten helppoa ja kivutonta on nykyaikainen implanttihoito. Klikkaa tästä varaukseen.

1 kommentti aiheesta “Digitaalisesti ohjattu implanttihoito”

Kommentointi on suljettu.