Ansaitset kauniin hymyn

Arvostamme kaikki kauniita, terveitä hampaita ja myös sinä ansaitset kauniin hymyn. Tutkimukset osoittavat, että hymyily saa meidät usein näyttämään nuoremmalta, kohottaa mielialaamme, vapauttaa hyvän olon hormoneja ja saattaa jopa pidentää elinikää.

Mutta jos et ole tyytyväinen hymyysi huonokuntoisten tai puuttuvien hampaiden takia, varot todennäköisesti hymyilemistä toisten seurassa.

Olet ehkä elänyt vuosia vähemmän ihanteellisen hymysi kanssa. Lasten hoidon tai työelämän kiireiden vuoksi olet ehkä joutunut siirtämään omia terveydenhoitojasi. Tai korkealaatuisia hammaspalveluja ei vain ole ollut saatavilla. Olet ehkä alistunut epätyydyttävään hymyysi mutta niin ei tarvitse olla. Ei ole koskaan liian myöhäistä palauttaa kaipaamasi hymy.

Meillä on käytössä kaikki hammashoidon viimeisimmät tekniikat joiden avulla voimme antaa sinulle hymyn, josta olet aina haaveillut

Hammasklinikka Medident on tarjonnut korkealuokkaisia hammashoitopalveluja jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme edelläkävijä Suomessa esteettisessä hammashoidossa ja implanttihoidoissa. Meillä on käytössä kaikki hammashoidon viimeisimmät tekniikat joiden avulla voimme antaa sinulle hymyn, josta olet aina haaveillut. Tämä parantaa myös yleistä fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

Kuinka hymyn palauttaminen vaikuttaa positiivisesti elämääsi. Hampaiden epäkohtien, kuten lohkeamat, värjäytyneet paikat tai puuttuvat hampaat, korjaaminen kestäviksi ja kauniiksi voi todella vaikuttaa elämääsi monin tavoin.

Hampaiden korjaamisen positiiviset vaikutukset terveyteesi ja hyvinvointiisi:

1. Voit syödä ja nauttia kaikesta mistä pidät

Hampaiden terveys ja hyvä kunto vaikuttavat ruokavalioosi. Vaikka hampaissasi ei olisi reikiä, rajoittavat heikot tai puuttuvat hampaat sitä, mitä voit turvallisesti syödä. Tutkimukset osoittavat, että aikuiset, joilla on puuttuvia hampaita, eivät vain syö vähemmän, vaan heidän ruokavalionsa on yleensä huonompi. Korvaamalla puuttuvat hampaat ja korjaamalla ongelmalliset hampaat, voit taas nauttia kaikesta mistä pidät.

2. Terve, kaunis hymy parantaa yleistä hyvinvointiasi ja tunnet olosi terveemmäksi

Suun hyvinvointi ja yleinen terveys ovat yksi ja sama. Hyvän yleisterveyden kannalta on välttämätöntä että hampaat ja ikenet ovat terveitä. Korjaamalla huonokuntoiset hampaat hammaslaminaateilla tai kruunuilla voimme vähentää riskiä hampaiden reikiintymiseen ja muihin hammassairauksiin tulevaisuudessa.

3. Kasvosi näyttävät nuoremmilta

Hampaat voivat kertoa paljon ihmisen terveydestä ja iästä. Terve ja houkutteleva hymy kunnossa olevilla, suorilla hampailla saa ihmisen näyttämään terveeltä ja nuorekkaalta. Toisaalta puuttuvat, vaurioituneet tai kellastuneet hampaat voivat saada ihmisen näyttämään paljon ikäistään vanhemmalta. Hampaiden korjaus ja puuttuvien hampaiden korvaaminen implanteilla ei ainoastaan paranna hampaidesi estetiikkaa, vaan se myös antaa kasvoillesi terveemmän ja nuorekkaamman ulkonäön.

4. Itseluottamuksesi kasvaa

Kun tiedät että hampaasi näyttävät kauniilta uskallat hymyillä vapaammin. Vaikka hammasongelmasi eivät näkyisikään ulospäin antaa näiden ongelmien ratkaiseminen sinulle lisää itsevarmuutta ja hymyilet helpommin. Hymyilyllä on vahva yhteys onnellisuuteen ja se parantaa mielialaamme. Tämä johtuu siitä, että hymyillessämme aivoista vapautuu hyvänolon hormoneja.

Varaa meiltä maksuton konsultaatiokäynti niin voimme yhdessä kartoittaa millaisilla hoidoilla saamme palautettua kaipaamasi hymyn. Voit varata käyntisi sähköisesti tästä linkistä. Ansaitset kauniin hymyn.

Mahdollisia hoitoja ovat:

Hammasimplantit

Puuttuvat hampaat voidaan parhaiten korvata hammasimplanttien avulla. Hammasimplantit ovat pysyvä ratkaisu ja tarjoavat luonnollisimman lopputuloksen. Tämä johtuu siitä, että hammasimplantti asennetaan leukaluuhun ja tämä estää luun häviämistä hampaan poistamisen jälkeen.

Hammaslaminaatit

Hampaat voivat olla syystä tai toisesta lohjenneet tai säröilleet ja harmitusta voi aiheuttaa myös väärässä asennossa oleva tai väriltään tummunut hammas.

Hammaslaminaatit ovat ohuita, keraamisia kuoria, jotka on suunniteltu ja valmistettu yksilöllisesti peittämään hampaan pinnan. Hammaslaminaattien avulla voidaan muuttaa hampaan ulkonäköä, väriä, muotoa, kokoa, asentoa, hampaan pinnan muotoa ja kiiltoa. Näin saadaan vaurioitunut hammas jälleen kestäväksi ja luonnollisen näköiseksi.

Keraamiset kruunut

Hampaan kruunuosalla tarkoitetaan hampaan näkyvää osaa. Jos tämä on vaurioitunut voidaan se parhaiten korjata hammaskruunulla. Hammaskruunun avulla voidaan vaurioitunut hammas korjata kestäväksi ja kauniin näköiseksi. Hammaskruunu valmistetaan nykyään useimmiten keramiasta ja kruunu kiinnitetään pysyvästi hampaan luonnolliseen juureen. Näin hammas saadaan kestäväksi ja mukaan purentaan ja se toimii kuten oma terve hammas.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on suosituin kosmeettinen hammashoito. Kirkas hymy näyttää heti houkuttelevammalta, mutta se ei käsittele hampaiden fyysisiä ongelmia. Se tekee kuitenkin kauniin viimeistelyn muiden hammashoitojen jälkeen.

Katso video, jossa Medidentin potilaat kertovat kivuttomasta hoidosta