Miten hammaslaminaatit valitaan ja mitä ne oikeastaan ovat?

Lyhyesti sanottuna hammaslaminaatit ovat ohuen ohuita keraamisia pinnoitteita hampaan etupinnan päällä.  Medidentissä valmistamme keraamiset laminaatit yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle hänen omia hampaitaan mukaillen ja käytämme vain alan parhaita materiaaleja.

Digitaalisen tietokoneohjelmamme avulla simuloin, miltä eri hoitovaihtoehdot näyttävät juuri sinun hymyssäsi. Hampaittesi lähtökunnosta riippuen valitsen sopivimman menetelmän korjata hampaasi. Hammaslaminaattien valmistustekniikat ovat kehittyneet nopeasti ja laminaatit ovat ohuempia ja kestävämpiä kuin aiemmin. Määrätyissä tilanteissa hammasta ei tarvitse hioa lainkaan ennen laminaatin kiinnitystä. Huolellisesti valmistettu keraaminen laminaatti palauttaa hampaan luonnollisen kauneuden.

Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri joka on saanut ESCD:n sertifioinnin esteettisessä hammashoidossa.   Voit varata hänelle maksuttoman konsultaatioajan kätevästi suoraan nettiajanvarauksestamme  täältä!

Kenelle suosittelen hammaslaminaatteja?

Hammaslaminaatti on yksi tehokkaimmista ja myös suosituimmista esteettisen hammashoidon menetelmistä ja laminaattia voidaan käyttää monenlaisen hammasongelmien hoitamiseen. Yleisimmät niistä ovat:

  • Lohjennut tai vahingoittunut hammas
  • Väärässä asennossa oleva tai väärän muotoinen hammas
  • Rako hampaiden välissä
  • Tummentunut tai värjääntynyt hammas
  • Kulunut hammas

Epätasainen tai kulunut hammasrivistö voi aiheuttaa itsetunto-ongelmia, kun oma hymy ei tunnukaan riittävän kauniilta. Hampaat on onneksi mahdollista korjata kauniin tasaisiksi ja valkoisiksi hammaslaminaattien avulla. Oikein tehty laminaatti on valmistettu kiiltäväpintaisesta, omaa hammasta muistuttavasta materiaalista ja se säilyttää ajan kuluessa värinsä.

Laminaattien hoito on myös superhelppoa – käytännössä huollat niitä, kuten huoltaisit omia alkuperäisiä hampaitasi! Ammattitaitoiset suuhygienistimme opastavat ja auttavat jokaista asiakasta henkilökohtaisesti laminaattien oikeaoppisessa huoltamisessa.

Mikäli haluat kuulla hammaslaminaateista lisää, ole rohkeasti yhteydessä!

Maksuton konsultaatio

Varaa nyt maksuton konsultaatiokäynti selvittääksesi millainen hoito sopii
sinulle parhaiten.

Kerromme miten voimme suoristaa hampaasi saadaksesi hymyn, johon olet
tyytyväinen ja josta voit olla ylpeä!

Lisätietoja maksuttomasta konsultaatiosta saat täältä. Voit myös siirtyä suoraan
ajanvaraussivustolle täältä!


Hammasklinikka MEDIDENT on esteettisen hammashoidon ja keinojuurihoidon edelläkävijä. Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin. Hammasklinikka Medidentin laatutyö on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan.