Tiedän, että häiden järjestämiseen liittyy valtava määrä hankintoja, kutsuja ja järjestettäviä asioita. Haluat, että päivästä tulee juuri sellainen, kuin olet aina toivonut: elämäsi onnellisin.

Kauneimmat häät alkavat täydellisellä hymyllä. Kun valokuvaaja pyytää hääparia hymyilemään, saattaa tämä kuitenkin herättää epävarmuutta. Et halua ikuistaa hääkuvaasi hymyä, johon et ole tyytyväinen.

Värjäytyneet, lohkeilleet tai väärässä asennossa olevat hampaat voivat heikentää itsevarmuuttasi. Tämä on kuitenkin helposti vältettävissä esteettisen hammaslääketieteen keinoin. Meillä on käytettävissä menetelmiä, joiden avulla voimme korjata melkeinpä millaisen hammasongelman tahansa.

Unelmahymyn saaminen ei ole enää vain toiveuni! Milloin olisikaan parempi hetki parantaa hymyäsi, kuin ennen häitä.

Älä anna hymysi varjostaa hääpäiväsi onnea

Monet asiat vaikuttavat hampaittesi hoidon tarpeeseen. Tällaisia ovat hampaiden ja ikenien terveys, vanhat paikat ja kruunut sekä mahdollinen hampaiden oikomistarve.

Kokenut, esteettiseen hammashoitoon perehtynyt hammaslääkäri auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat menetelmät toteuttaa unelmasi häähymystä.

Älä jätä hoitoa kuitenkaan liian lähelle tärkeää päivää sillä jotkut toimenpiteet vaativat enemmän aikaa.

Valitse sinulle oikeat hammashoidot

Olen koonnut seuraavaan joitain yleisesti käytettyjä esteettisen hammashoidon hoitotoimenpiteitä.  Aluksi on tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja tämän pohjalta kartoittaa paras hoitosuunnitelma.

Hampaiden oikominen

Jos hammasrivisi ei ole suora, on oikominen paras ratkaisu asian korjaamiseksi. Kiinteät, metalliset oikomiskojeet eivät ole enää ainoa ratkaisu hampaiden oikomiseen. Yhä useammat voidaan oikoa lähes näkymättömillä, helposti irrotettavilla muovisilla oikomismuoteilla.

Muutaman kuukauden aikana kalvot siirtävät hampaasi suunniteltuun, oikeaan asentoon ja lopputuloksena on kaunis, tasapainoinen hymy.

Täydellinen hymyn muodonmuutos hääpäiväksi

Kehittämäni Perfect Smile konsepti sisältää useita nykyaikaisen esteettisen hammashoidon menetelmiä, joiden avulla voidaan palauttaa kaunis, tasapainoinen hymy. Jos hampaasi tarvitsevat laajempaa korjausta, voidaan näiden toimenpiteiden avulla saada suoremmat, valkoisemmat ja terveemmät hampaat.

Oli kysymyksessä sitten laminaatit, kruunut, hampaan väriset paikat tai esteettinen oikominen, voimme määrittää sinulle sopivat hoidot ja laatia aikataulu niin, että hymysi on kunnossa sinulle tärkeänä päivänä.

Hääpäivän valkoisempi hymy

Useimmat meistä toivovat valkoisempia hampaita ja siksi hampaiden valkaisu on yleisimpiä esteettisen hammashoidon toimenpiteitä. Jotta hampaittesi valkaisutulos olisi paras mahdollinen ja toimenpiteen teko turvallista, kehotan käyttämään testattuja valkaisumenetelmiä ja kokenutta asiantuntijaa valkaisun suorittamisessa.

Olemme perehtyneet tehokkaimpiin ja turvallisiin menetelmiin ja henkilökuntamme opastaa sinua parhaan lopputuloksen saamiseksi.

 Medident, esteettisen hammashoidon osaamiskeskus

Jos suunnittelet häitä, voi esteettinen hammashoito tehdä hääpäivästäsi vieläkin täydellisemmän. Olemme edelläkävijä tällä alalla ja annamme mielellämme kokemuksemme ja ammattitaitomme käyttöösi.

 


Hammasklinikka MEDIDENT on esteettisen hammashoidon ja keinojuurihoidon edelläkävijä. Klinikkamme johtaja, hammaslääkäri Seppo Lindroos on ainoa suomalainen hammaslääkäri, joka on läpäissyt ESCD:n esteettisen hammaslääketieteen sertifiointiprosessin. Hammasklinikka Medidentin laatutyö on palkittu Suomen Laatupalkintokilpailussa edelläkävijyydestään ja innovatiivisuudestaan.